Arama

UMUT YILMAZ TÜM ŞEHİTKAMİL'İN HİZMETİNİZDE OLACAĞIZ

29/02/2024 20:49 | Son Güncelleme : 29/04/2024 21:26 | Müslüm OKATAN


UMUT YILMAZ TÜM ŞEHİTKAMİL'İN HİZMETİNİZDE OLACAĞIZ

ÖZEL. HABER MÜSLÜM OKATAN/ GAZİANTEP

CHP Gaziantep Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Umut Yılmaz, CHP Şehitkamil İlçe Başkanı Hursit Yıldırım, beraberindeki heyet, GİMDER Başkanı ve Yönetim. Kurulu üyelerle ziyaret ederek yerel seçimleri ile ilgili yürüttükleri çalışmalar, parti faaliyetleri ve seçim vaatleri hakkında bilgimahalleye park yapacaklarını vurguladı. Yılmaz, Şehitkamile baktığımızda mevcut baskan bunca zaman hiçbir śeyşehitkamil de güvenlik sorununu côzeceğini belirten Yilmaz kazandıktan sonra büyük bir zabıta alımı yapacaklarını söyledi.olarak yayınlayacağız ki tüm vatandaşlarımız neyin ne olduğuna bizzat sahit olsun, Vatandaslarımız kamera ileetmelerine yardımcı olmaya calışacağız" ifadelerine yer verdi.

Screenshot_20240229-235515-i65e0f17db104b.jpg

"TÜM ŞEHİTKAMİLLİLERİN HİZMETİNDEYİZ

Ziyarette secim calışmaları ve vaatleri ile ilgili açıklamalarda bulunan CHP Gaziantep Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Umut Yılmaz, Şehitkamil de sadece zengin mahallelerine değil tüm Şehitkamile hizmet vermek için aday olduğunu söyledi.

Screenshot_20240229-235533-i65e0f18c42f8e.jpg

"HER MAHALLEYE PARK YAPACAĞIZ"

Şhitkamil de ciddi park sorunu alduğunu belirten Yilmaz, hermahalleye park yapacaktarını vurguladı. Yamaz, Sahitkarnil'e baktığımızda mevcut baskan bunca zaman hicbir sey yaprnadığını görmekteyiz. Sadece belli bülgelerde hizmet edildiği Sehitkamil de diğer yerterin ise unutulduğunu gördük. Biz tüm vatandaşlarımıza hizmet vermeye geliyoruz. Sehitkamil'de en önemli sorunlardan biri park serunudur. Bazı yerlerde haric coğu yerde park yok. Bizter her mahalleye park yapacağız" dedi.

Screenshot_20240229-235555-i65e0f1a0112c5.jpg

"ŞEHİTKAMİL'İ GÜVENLİ HALE GETİRECEĞİZ"

Şehitkamil de güvenlik sorununu cüreceğini belirten Vimas kazandıktan sonra büyük bir zahita alımı yapacaklarını söyledi. Sehitkamil'e hak ettiği hizmeti getireceklerini ifade eden Yilmaz sözlerine söyle devam etti: "Sehitkamil de hichir mahallemiz, parksız, sporsuz va kressiz kalmayacak. Her mahallenin spor alanı, park alanı ve cacukların güvenie bırakabilecekleri kreşter yapacağız."

Screenshot_20240229-235642-i65e0f1b58ae26.jpg

"İHALELER CANLI VERİLECEK

Tasarrut ve seffaflığın en planda alacağını ifade eden Yılmaz, ihaleleri canlı olarak yayınlayacağız ki tüm vatandaşlarımız mayin ne elduğuna bizzat sahit olsun Vatandaşlarımız kamera ile ihalelere katılabileceklerdir dedi

Screenshot_20240229-235805-i65e0f1c7b242f.jpg

"BASIN SİTESİ YAPACAĞIZ"

Açklamalarına devam eden Yılmaz, basın mensuplarının daha rahat sitelerini sürdürebileceği ve kira endisesi duymayacağ bir basin sitesi yapacaklarını söyledi. Viimaz, Basın mensupları icin projemiz hazır. Tum besmolarımız icin bir site yasacağız. Kira sıkıntısıyasanmadan görevlerini kraetmelerine yardımcı olmaya calışacağız ifadelerine yer verdi

Screenshot_20240229-235623-i65e0f1dad4639.jpg

"YIKILAN ŞEHİTKAMİL BİNASI YERİNE YURT YAPACAĞIZ"

Depremde ağır hasar alan ve

yıkılan Sehitkamil Belediye binası hakkında konusan Yılmaz, "Biz stel değil yurt yapacağız" dedi. Yilmaz, "Yıkılan Sehitkamil Beladiye binasının yerine Icernizde ihtiyacı olan bir yurt yapacağız. Bu yurdumuzda durumu ly atmayan öğrencilerimiz kalacak" dedi.

 

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

MEHMET NACİ ÖZKALALI, ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ BAĞIMSIZ MECLİS ÜYESİ ADAYI OLDU

MEHMET NACİ ÖZKALALI, ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ BAĞIMSIZ MECLİS ÜYESİ ADAYI OLDU

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Adayı Mehmet Naci Özkalalı, Şehitkamil halkının desteğini bekliyor.

3 ay önce
AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye başkan adayı kesinleşti

AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye başkan adayı kesinleşti

Türkiye Yerel Seçimleri için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan seçim öncesi Başkan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde AK Parti'nin birçok il için belediye başkan adayını duyurdu. Gaziantep Belediye Başkan adayı ise 15 Ocak'ta açıklanacak.

3 ay önce
ÖZKALALI'DAN 10 OCAK MESAJI

ÖZKALALI'DAN 10 OCAK MESAJI

Şehitkamil Belediyesi Bağımsız Meclis üyesi Adayı Mehmet Naci Özkalalı,10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

3 ay önce