Arama

HASAN MAVİÇİÇEK BÜYÜK BİRLİK PARTİSİN'DEN MECLİS ÜYESİ ADAYI OLDU

Gaziantep'te Sağlik sektöründe tanılan ismi Hasan Maviçiçek, , Büyük Birlik Partisi Şehitkamil Belediyesi meclis üyesi adayı olduğunu açıkladı.

01/03/2024 16:19 | Son Güncelleme : 16/05/2024 23:38 | Müslüm OKATAN


HASAN MAVİÇİÇEK BÜYÜK BİRLİK PARTİSİN'DEN MECLİS ÜYESİ ADAYI OLDU

 

Maviçicek, 31 Mart 2024 yerel seçimleri için Büyük Birlik Partisi   Şehitkamail Meclis üyesi adayı olduğunu duyurdu. 31 Mart Yerel Seçimleri'nde Büyük birlik partisi'en iddialı girdiği ilçelerden olan  Şehitkamil  Belediye meclis üyesi adayı olan Hasan Maviçiçek liste'de yer almasının  ardından belediye meclis üyeleri 

listesi de netleşti.Mavi Cicek'in Buyukbirlik Partisi  Şehitkamil teşkilatına  katılması parti teşkilatı tarafından  çoşkuyla karşılandı. Büyük Birlik Partisinde Şehitkamil Belediye Meclis listesinde en dikkat çekici isim ise  Hasan Maviçicek oldu.

IMG-20240229-WA0070-i65e202766b4f6.jpg

Mavi Çicek'in  meclis üyesi adayı olarak listelerde yer alması, parti içinde de olumlu bir karşılık buldu. Partililer,  Hasan Mavi çicek'in  tecrübesi ve samimiyetiyle  Şehitkami'i  daha ileriye taşıyacak önemli bir isim olduğuna inanırken, Başkan Adayı M. Vahdettin Yüksel'in Şehitkmail Belediye Meclisi için hazırladığı liste içinde  Mavicicek'in   yer alması seçmenlerin de dikkatini çekerken  geleceği için umut vaat eden bir adım olarak değerlendirilirken  parti mensupları ve yakın cevresi  tarafından memnuniyetle karşılandı. 

HABER  MÜSLÜM OKATAN / GAZİANTEP

Screenshot_20240301-193144-i65e202f62a025.jpg

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

MEHMET NACİ ÖZKALALI, ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ BAĞIMSIZ MECLİS ÜYESİ ADAYI OLDU

MEHMET NACİ ÖZKALALI, ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ BAĞIMSIZ MECLİS ÜYESİ ADAYI OLDU

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Adayı Mehmet Naci Özkalalı, Şehitkamil halkının desteğini bekliyor.

4 ay önce
AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye başkan adayı kesinleşti

AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye başkan adayı kesinleşti

Türkiye Yerel Seçimleri için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan seçim öncesi Başkan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde AK Parti'nin birçok il için belediye başkan adayını duyurdu. Gaziantep Belediye Başkan adayı ise 15 Ocak'ta açıklanacak.

4 ay önce
ÖZKALALI'DAN 10 OCAK MESAJI

ÖZKALALI'DAN 10 OCAK MESAJI

Şehitkamil Belediyesi Bağımsız Meclis üyesi Adayı Mehmet Naci Özkalalı,10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

4 ay önce