Arama

Babacan Yapı Gaziantep’te bir ilke imza atıyor

25/04/2024 09:30 | Son Güncelleme : 05/05/2024 10:15 | Müslüm OKATAN


Babacan Yapı Gaziantep’te bir ilke imza atıyor

Babacan Yapı Gaziantep’te bir ilke imza atıyor

Markalı konut sektörünün yenilikçi şirketi Babacan Yapı, Vista Life projesi ile Gaziantep’in merkezinde benzersiz bir yaşam deneyimi sunuyor. Vista Life projesinden ev sahibi olmak isteyenler, 60 ay vadeye yüzde 1,99 faiz imkanından yararlanıyor. Ayrıca 12 ay taksitle 0 faiz olanağı da Vista Life yatırımcılarını bekliyor.

Babacan Holding bünyesinde faaliyet gösteren Babacan Yapı, bir yandan İstanbul’un simgesi olan yeni yaşam alanları tasarlarken, diğer yandan Gaziantep’e vizyon katan projelere imza atıyor. İnşa ettiği ayrıcalıklı yapılara bir yenisini daha ekleyen şirket, geliştirdiği kalite odaklı özgün iş modelini, Gaziantep’te bir ilk olan Vista Life projesiyle taçlandırıyor. ‘Değerini Artıran’ yapılar inşa etme ilkesiyle 2002 yılından bu yana 4 binin üzerinde markalı konutu alıcısıyla buluşturan Babacan Yapı’nın gözde projelerinden biri olan, şehrin merkezinde 9300 m² yeşil alan üzerine kurulu Vista life, 3,5+1 ve 4,5+1 olmak üzere 3 blok ve 142 daireden oluşuyor.

30 EYLÜL’DE ANAHTAR TESLİM

Konuta erişimde ‘ulaşılabilir koşullar’ motivasyonuyla hareket eden Babacan Yapı, satışı tamamlanmak üzere olan ve 30 Eylül’de anahtar teslimini gerçekleştireceği proje ile her bütçeye uygun ödeme kolaylığı sunuyor. Sağlıklı ve güvenli bir yaşam alanına ulaşımı herkes için kolay hale getiren Babacan Yapı, Vista Life ayrıcalığını bankasız, kefilsiz, zahmetsiz olarak sunarak; 60 ay vadeye yüzde 1,99 faiz olanağı sağlıyor. Ayrıca pratik ve prestijli bir ev yaşamı planlanarak tasarlanan daireler, taksit sayısını azaltmak isteyenler için 12 ay 0 faiz imkanı kapsamında da sunuluyor.

VİSTA LIFE İLE ZENGİN SOSYAL YAŞAM AYRICALIĞI

Beş yıldızlı otel konforuyla, geniş sosyal donatı alanları ile zengin ve ayrıcalıklı bir yaşam vadeden Vista Life; Türk hamamı, kapalı havuz, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları, toplantı ve sinema salonu, süs havuzları, kamelyalar ve yürüyüş parkurları, otoparklarda yer alan elektrikli şarj istasyonlarından oluşuyor. Akıllı ev teknolojisiyle tasarlanan projede; güven, estetik, sağlık ve lüks bir arada sunulurken, her biri özenle seçilmiş malzemelerle donatılmış daireler, aydınlık bir yaşam konforu sağlıyor.

DEPREM YÖNETMELİĞİNE UYGUN OLARAK İNŞA EDİLDİ

Son teknolojik kalite standartları ve en son güncellenen deprem yönetmeliklerine göre inşa edilen Vista Life, şehrin merkezinde konumlanarak hem doğal ve izole hem de gösterişli ve kentli bir proje olarak dikkat çekiyor. Kent ve tabiat arasındaki mesafeyi kaldırarak, her iki yaşamı aynı anda sunan Vista Life, şehrin merkezindeki tüm alanlara zahmetsiz ve eşit uzaklıkta bir ulaşımı da mümkün kılıyor… 

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.