Arama

Birecik Belediye Başkanı Partisin'den İstifa Etti

29/04/2024 15:38 | Son Güncelleme : 01/10/2025 08:49 | Müslüm OKATAN


Birecik Belediye Başkanı Partisin'den İstifa Etti

 

 

 

 

Şanlıurfa Birecik Belediye Başkanı Mehmet Begit ve dört meclis üyesi partilerinden istifa ettiklerimi açıkladı.

31 Mart yerel seçimlerinde DEM Parti’den Şanlıurfa’nın Birecik ilçe belediye başkanlığını kazanan Mehmet Begit ile meclis üyeleri Mahmut Dirier, Sakıp Yaşar, Reşit Çelikhan ve Ahmet Arar partilerinden istifa etti.

 


Begit'in DEM Partinin yerel ve Genel merkez yönetimi ile yaşadığı uyuşmazlık nedeniyle istifa ettiği ileri sürüldü. Birecik Belediye Başkanı Mehmet Begit'in şimdilik bağımsız kalacağı öğrenildi.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Anahtar Parti, Gaziantep Araban’da tarih yazdı

Anahtar Parti, Gaziantep Araban’da tarih yazdı

Gaziantep’in Araban ilçesi, uzun yıllardır görülmemiş bir siyasî buluşmaya ev sahipliği yaptı. Anahtar Parti’nin 1. Olağan İlçe Kongresi, binlerce vatandaşın katılımıyla tarihi bir gün olarak hafızalara kazındı.

1 ay önce
Anahtar Parti Gaziantep il Başkanı Murat Üzümcü’den çarpıcı açıklama

Anahtar Parti Gaziantep il Başkanı Murat Üzümcü’den çarpıcı açıklama

Türkiye’nin en büyük sessiz krizlerinden biri sanal kumardır” diyen Anahtar Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Üzümcü, yasa dışı dijital bahis ağlarının genç nesli hedef aldığını ve devletin bu tabloyu izlemekle yetindiğini vurguladı

2 ay önce