Arama

Yeniden Refah Partisi Gaziantep İl Başkanı Yıldız: Hedefimiz 2028 seçimleri

Yeniden Refah Partisi Gaziantep İl Başkanı Sedat Yıldız, yerel seçimlerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Yıldız, Gaziantep'te güzel bir sonuç aldıklarını belirterek hedeflerinin 2028 seçimleri olduğunu açıkladı.

30/04/2024 07:16 | Son Güncelleme : 15/11/2025 16:09 | Müslüm OKATAN


Yeniden Refah Partisi Gaziantep İl Başkanı Yıldız: Hedefimiz 2028 seçimleri

Yıldız, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından Genel Başkan Fatih Erbakan başkanlığında gerçekleştirilen il başkanları toplantısına katıldıklarını ve başarılı bir sonuç elde ettiklerini ifade etti. Yıldız, bu başarıda emeği geçenlere teşekkür ederek partisinin Gaziantep teşkilatlarına, destek verenlere, adaylara, belediye başkanlarına, meclis üyelerine, kadın ve gençlik kollarına ve tüm milli görüşçü kardeşlere teşekkürlerini iletti. 2028 seçimlerine odaklanacaklarını belirten Yıldız, hedeflerine ulaşmak için çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Hasan Öztürkmen: Gazianteplinin kredi kartı ve banka kredisi borcu rekor kırdı

Hasan Öztürkmen: Gazianteplinin kredi kartı ve banka kredisi borcu rekor kırdı

Türkiye Bankalar Birliği Risk Merkezi verilerine göre, 2025’in ilk dokuz ayında kredi veya kredi kartı borcu nedeniyle yasal takibe düşen kişi sayısı geçen yıla göre yüzde 19 artışla rekor seviyelere ulaştı.

19 saat önce