Arama

Demirkol, "Herkese Teşekkür Ederim”

02/04/2024 18:11 | Son Güncelleme : 29/04/2024 17:40 | Müslüm OKATAN


Demirkol, "Herkese Teşekkür Ederim”

 

 

İYİ Parti Şehitkamil Belediyesi Başkan Adayı Selami Demirkol,yazılı bir açıklama yaparak, kendisine oy veren, vermeyen herkese teşekkür etti.

Seçim sonrasında yazılı bir açıklama yapan İYİ Parti Şehitkamil Belediyesi Başkan Adayı Selami Demirkol,sandık başına giderek demokratik tercihini ortaya koyan herkese teşekkür etti. Demirkol, yaptığı açıklamada ise şu sözlere yer verdi, “Öncelikle tüm seçim kampanyası boyunca benimle birlikte emek veren, gecesini gündüzüne katan, işini ve ailesini geri plana atarak  bana destek veren tüm partililerime ve dostlarıma minnetlerimi sunuyorum. Bunun yanında oy versin veya vermesin sandığa giderek demokratik haklarını kullanan tüm vatandaşlarımıza teşekkürlerimi iletiyorum.

50 günde son derece başarılı bir kampanya yürüten ve hepimize umut, cesaret ve özgüven veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum. 

Kampanya süresince  Şehitkamil tüm vatandaşlarımızla buluşmaya çalıştım,  desteklerini istedim. Onbinlerce hemşehrimizin elini sıkarak, onlarla gönül bağı kurdum. Hiçbir zaman rakiplerimizi karalamadan, ötekileştirmeden, ayrıştırmadan bir kampanya yürüterek sadece kendimizi, hedeflerimizi anlattım. Siyasetin normalleşmesi, gerginliğin azalması gerektiğini ifade ederek her kesimden insanı kucaklamaya çalıştım. Tüm bu süreç esnasında da vatandaşlarımızdan hep iyi yönde tepkiler ve geri dönüşler aldım.

Her ne kadar birileri kendi yaptıkları ayrıştırıcı ve gerilim yaratmaya yönelik söylemleri bize mâletmeye çalışsalar da ben ve partililerimiz söylemlerimizde özenli, birleştirici bir dil kullanmaya özen gösterdik. Yıllardır ortaya koyduğum siyasi ahlak ve üsluptan hiçbir zaman taviz vermedim, vermeyeceğim.Seçim sonuçlarının ülkemiz ve Gaziantep  için hayırlı olmasını diliyorum”

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

MEHMET NACİ ÖZKALALI, ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ BAĞIMSIZ MECLİS ÜYESİ ADAYI OLDU

MEHMET NACİ ÖZKALALI, ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ BAĞIMSIZ MECLİS ÜYESİ ADAYI OLDU

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Adayı Mehmet Naci Özkalalı, Şehitkamil halkının desteğini bekliyor.

3 ay önce
AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye başkan adayı kesinleşti

AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye başkan adayı kesinleşti

Türkiye Yerel Seçimleri için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan seçim öncesi Başkan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde AK Parti'nin birçok il için belediye başkan adayını duyurdu. Gaziantep Belediye Başkan adayı ise 15 Ocak'ta açıklanacak.

3 ay önce
ÖZKALALI'DAN 10 OCAK MESAJI

ÖZKALALI'DAN 10 OCAK MESAJI

Şehitkamil Belediyesi Bağımsız Meclis üyesi Adayı Mehmet Naci Özkalalı,10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

3 ay önce