Arama

BAŞKAN ÖKKEŞ SABAH'DAN REHAVET UYARISI!

12/03/2024 18:05 | Son Güncelleme : 29/04/2024 17:41 | Müslüm OKATAN


BAŞKAN ÖKKEŞ SABAH'DAN REHAVET UYARISI!

ÖKKEŞ SABAH UYARIYOR! AMAN REHAVETE KAPILMAYALIM!

 

Gaziantep FK kritik bir galibiyet elde etse de asıl iş şimdi başlıyor.

 

ASIL İŞ ŞİMDİ BAŞLIYOR

Gaziantep Futbol Kulübü, dün sahasında Beşiktaş gibi zorlu bir takımı 1-0 mağlup ederek çok kritik bir galibiyet elde etti. Aldığı 3 puan ile küme düşme hattının üzerine çıkan Gaziantep FK tüm şehri sevindirse de asıl işi şimdi başlıyor. Selçuk İnan ile ilk maçında galibiyet alan kırmızı siyahlılar asıl bundan sonraki maçlarında aynı başarıyı sürdürürse ligde kalacak.

 

SABAH'TAN ÖNEMLİ UYARI

Konuyla ilgili Ayıntab Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ökkeş Sabah'tan önemli bir uyarı geldi. "Rehavete kapılmayalım" diyen Sabah, Sumudica'nın geldiği dönemi hatırlattı. Sumudica ile ilk maçlarda önemli galibiyetler alan Gaziantep FK'nın daha sonra düşüşe geçtiğini ifade eden Sabah, "Rehavete kapılırsak aynı senaryo Selçuk İnan ile de tekrarlayabilir. Evet takımımızın yanında olalım, destek verelim ama şunu unutmayalım ki bir galibiyet bizi kurtarmayacak" dedi.

15. SIRADAYIZ

Kırmızı-siyahlı ekip, ligin 11. haftasında taraftarı önünde Çaykur Rizespor'u 2-0 yendikten sonra evinde oynadığı maçlarda MKE Ankaragücü, Trabzonspor, Fenerbahçe ve RAMS Başakşehir'e yenildi, Yukatel Adana Demirspor, Siltaş Yapı Pendikspor, TÜMOSAN Konyaspor, Mondihome Kayserispor ve Yılport Samsunspor ile berabere kaldı. Gaziantep FK, Beşiktaş karşısında galibiyetle sahasındaki 9 maçlık kazanamama serisine son verdi. Gaziantep FK, Beşiktaş karşısında aldığı galibiyetle Süper Lig'de küme düşme hattından çıktı. Kırmızı-siyahlı ekip, topladığı 31 puanla ligde 15. sıraya yükseldi.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Bruno Fernandes: Tek hedefimiz Galatasaray'ı yenmek

Bruno Fernandes: Tek hedefimiz Galatasaray'ı yenmek

Manchester United'ın Portekizli orta saha oyuncusu Bruno Fernandes, Galatasaray maçı öncesi konuştu.

5 ay önce
Girona puan kaybetti: Liderlik koltuğu Real Madrid'e kaldı

Girona puan kaybetti: Liderlik koltuğu Real Madrid'e kaldı

Girona, La Liga'nın 14. haftasında konuk ettiği Athletic Bilbao ile 1-1 berabere kaldı ve liderliği Real Madrid'e kaptırdı.

5 ay önce
Kadınlar 2. Ligi'nde 12 gollü maç! 6 golü tek bir futbolcu attı

Kadınlar 2. Ligi'nde 12 gollü maç! 6 golü tek bir futbolcu attı

Karabük Gençlerbirliği takım kaptanı Güllü Şahin, ligin ilk maçında Kayseri ekibi Kılıçaslan Yıldızspor’a tam 6 gol attı.

5 ay önce