Arama

YAŞAR SAĞLAM,HİZMET İÇİN GELİYORUZ

29/02/2024 06:35 | Son Güncelleme : 16/05/2024 04:48 | Müslüm OKATAN


YAŞAR SAĞLAM,HİZMET İÇİN GELİYORUZ

HİZMET İÇİN GELİYORUZ

 

Gaziantep İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yaşar Sağlam, Gaziantep İYİ Parti İl Başkanı Şerif Başkülekçi ve yönetimi GİMDER Başkanı Ökkeş Sabah’ı ziyaret etti. 

 

İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yaşar Sağlam, GİMDER’de yaptığı açıklamada, ‘’Herkese eşit davranacağız. Bizler hizmet için geliyoruz. Bizim partimiz halktan almak için değil halkına veren bir parti. Bu şehrin birçok sorunu var. Biz bu sorunları biliyoruz ve çözeceğiz.’’ dedi. 

 

“ŞEHRİMİZİN HUZURU İÇİN GELİYORUZ”

 

Gaziantep’in en önemli sorunun trafik olduğunu belirten Sağlam, ‘’Bu şehrin en büyük sorunu trafiktir. Sola dönmek pansumandır geçici bir çözümdür. Ama kalıcı çözümler benim işim değil bu işin en iyi uzamanı kimse onu getireceğiz projemizi ona anlatıp, en iyisini yapmaya çalışacağız. Trafik sorununu çözdüğümüzde vatandaşlarımızın yaşam kalitesi artacak, stresi azalacak. Yakıt tasarrufu olacak bu da milli sermayedir. İkinci sorun ise konut sorunudur. Konut sorunu çözeceğiz. Kentsel dönüşümü yerinde dönüşüm yapacağız. Kimsenin hakkına girmeyeceğiz. Belediye hakkını da vatandaşlarımızın hakkını asla yemeyeceğiz.  Vatandaşlarımızı ev sahibi yapmaya çalışacağız ve ödeme kolaylığı sağlayarak ev sahibi olmalarını sağlayacağız. 

 

‘’İSRAFI ÖNLEYECEĞİZ’’

 

Seçim vaatleri ile ilgili de bilgi veren Sağlam, depreme uygun şekilde toplanma alanları oluşturacaklarını, israfa son vereceklerini kaydetti. Öğrencilerinin ulaşımına destek olacaklarını ifade eden Sağlam, ‘’Belediyenin parasını israf etmeyeceğiz. Boş yere bir kuruşunu bile boşa dağıtmayacağız. Vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarımızı yapacağız.’’ dedi.  

 

‘’GÜÇLÜ KADROMUZLA GELİYORUZ’’

 

İYİ Parti İl Başkanı Şerif Başkülekçi yerel seçimlerde oylarını artıracağını belirterek elimizden geleni yapmaya çalışacağız dedi. Başkan Başkülekçi bu seçimin diğer seçimlerden farklı olacağını ifade etti. Başkülekçi, ‘’Adaylarımıza olan güvenimiz tam. İnanıyoruz ki bu seçimde oylarımızı artıracağız ve kazanacağız. Adaylarımızla birlikte saha çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Gaziantep daha da iyi olacak’’ dedi.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

MEHMET NACİ ÖZKALALI, ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ BAĞIMSIZ MECLİS ÜYESİ ADAYI OLDU

MEHMET NACİ ÖZKALALI, ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ BAĞIMSIZ MECLİS ÜYESİ ADAYI OLDU

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Adayı Mehmet Naci Özkalalı, Şehitkamil halkının desteğini bekliyor.

4 ay önce
AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye başkan adayı kesinleşti

AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye başkan adayı kesinleşti

Türkiye Yerel Seçimleri için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan seçim öncesi Başkan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde AK Parti'nin birçok il için belediye başkan adayını duyurdu. Gaziantep Belediye Başkan adayı ise 15 Ocak'ta açıklanacak.

4 ay önce
ÖZKALALI'DAN 10 OCAK MESAJI

ÖZKALALI'DAN 10 OCAK MESAJI

Şehitkamil Belediyesi Bağımsız Meclis üyesi Adayı Mehmet Naci Özkalalı,10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

4 ay önce