Arama

Gaziantep'e Gaziantepspor müjdesi! Ne zaman sahalara dönüyor?

22/04/2024 10:52 | Son Güncelleme : 05/05/2024 10:04 | Müslüm OKATAN


Gaziantep'e Gaziantepspor müjdesi! Ne zaman sahalara dönüyor?
 
  • Atılan kulaçlar ve yapılan hamlelerde bayram coşkusu vardı 3 saat önce

  • Gaziantep FK’da Selçuk İnan, 15 puan istedi 15 saat önce

  • Gaziantep'e Gaziantepspor 

Yıllardır devam eden Gaziantepspor mücadelesi sonuç verdi. Mutlu Özpineci başkanlığındaki ekip Gaziantepspor'un gelecek yıl sahalara döneceğini duyurdu. 

 
Gaziantep'e Gaziantepspor müjdesi! Ne zaman sahalara dönüyor?
 
ad image
 

 

 

Satıloğlu Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı ve Oxygen Cafe Restorant Yönetim Kurulu Başkanı Erol Satıloğlu ve Gaziantepspor Başkanı Mutlu Özpineci Başkanlığında Gaziantepspor'un önümüzdeki yıl sahalara dönmek için ilk bilgilendirme toplantısı Gaziantep Oxygen Cafe Restorant `ta yapıldı.

Satıloğlu5-i66263e01c8314.jpg

Gaziantepspor'un sahalara dönmesi adına ilk bilgilendirme toplantısınabüyük katılım oldu. 

Satıloğlu6-i66263e022a4fe.jpg

TOPLANTIYA BÜYÜK KATILIM

Önümüzdeki dönemde Gaziantepspor'un sahalara dönmesi için Gazianteplilerin taşın altına elinin koyulması gerektiği Şehrin takımına Gazianteplilerin sahip çıkması gerektiği ve artık Gaziantepspor'un hak ettiği sahalara geri dönmesi girişimlerin başladığı bildirildi. Toplantıya Gaziantepspor Başkanı Mutlu Özpineci, İş insanı Erol Satıloğlu, Av. Emirhan Çıkat, Av. Yasin Aslan, Kalespor Kulüp Başkanı Erhan Deniz Ğüngen, Mehmet Yüzgeç ve çok sayıda taraftar katıldı. 

Satıloğlu7-i66263e027efef.jpg

ÖZPİNECİ BİLGİLENDİRDİ

Gaziantepspor Başkanı Mutlu Özpineci, Gaziantepspor'un nasıl lige başlayacağı konusunda bilgi vererek, "And içtiğimiz bu davada söz konusu menfaatler olsaydı bugü Gaziantepspor'un amplemini ve patentini marka değer olarak 5 veya 10 milyona sata bilirdim. Bizim gaye ve amacımız hile yalan ve dolanla alınan ve yok edilmeye yüz tutmuş Gaziantepspor'u yeniden ayağa kaldırarak sahalara dönmesini sağlamak. Ekibimizle birlikte tek hedefimiz Gaziantepspor'u yaşatmak.  

2018 yılında yönetimde iken sahaya çıktığımızda 1969 yılında kurulan Gaziantepspor`un kuruluşunda Baklava dilimi üzerinde Bulunan 6317 şehidimizin Formalara yazılan isimleri ile sahaya çıktık. bu yola şehitlerimizin adına and içtik. O şehitlerin torunları olarak onların onurları yaşatmak için sahalara döneceğiz" dedi. 

Satıloğlu3-i66263e010ab4f.jpg

BORÇ DERNEĞİN BORCU

Gaziantepspor Başkanı Mutlu Özpineci, "Borç ne olacak. Siz niye çabalıyorsunuz" diyenlere cevap vererek, "Biz Gaziantepspor ismini ve amplemini aldık. Gaziantepspor amplemi ve ismiyle sahaya çıkacağız. Borç derneğin borcu. Gaziantepspor isiminin borcu yok. Kısa sürede yine bu konuda detaylı bir açıklama yapacağım ve herkesi bilgilendireceğim" dedi. 

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Bruno Fernandes: Tek hedefimiz Galatasaray'ı yenmek

Bruno Fernandes: Tek hedefimiz Galatasaray'ı yenmek

Manchester United'ın Portekizli orta saha oyuncusu Bruno Fernandes, Galatasaray maçı öncesi konuştu.

5 ay önce
Girona puan kaybetti: Liderlik koltuğu Real Madrid'e kaldı

Girona puan kaybetti: Liderlik koltuğu Real Madrid'e kaldı

Girona, La Liga'nın 14. haftasında konuk ettiği Athletic Bilbao ile 1-1 berabere kaldı ve liderliği Real Madrid'e kaptırdı.

5 ay önce
Kadınlar 2. Ligi'nde 12 gollü maç! 6 golü tek bir futbolcu attı

Kadınlar 2. Ligi'nde 12 gollü maç! 6 golü tek bir futbolcu attı

Karabük Gençlerbirliği takım kaptanı Güllü Şahin, ligin ilk maçında Kayseri ekibi Kılıçaslan Yıldızspor’a tam 6 gol attı.

5 ay önce