Arama

BİR/LEŞMİŞ M/İLLETLER

14/01/2024 17:45 | Son Güncelleme : 16/05/2024 21:12 | GAZİANTEPSONNOKTA


BİR/LEŞMİŞ M/İLLETLER

BİR/LEŞMİŞ  M/İLLETLER

Neresinden tutarsak elimizde kalan hiç bitmeyen upuzun bir yıl. Acılarla ve doğal felaketlerle dolu bir yıl. 6 şubat ile başlayan 7 ekim ile zirve yapan acıların yılı 2023… Ama bu acıların 2024’de de devam edeceği ayan beyan ortada. Lakin bunlardan daha büyük acı, insanların bu duyarsızlıklarını görmek.

Özellikle bizim insanımızın bu duyarsızlığı, insanlığını kaybetmiş şekilde bu denli bencil oluşu beni çok ama çok üzüyor.

Gazze’de yaşanan bu trajediye bu yaklaşımları bir kahve bile içmekten vazgeçemeyen ve buna inanmayan insanlarımızın bu denli çoğunlukta olması beni şaşkına çevirmiş durumda.

Gazze’de insanların başına adeta havai fişekleri andırır şekilde fosfor bombaları ve tonlarca bombalar yağarken benim ülkemde yılbaşı için havai fişeklerin patlatılması ağrıma gidiyor, vicdanımı yaralıyor, insanlığımdan utanıyorum.

Ama artık Gazze’ye bize üzüldüğüm kadar üzülmüyorum. Çünkü Ayçin Kantoğlu Hanımefendi’nin dediği gibi dünyada işgal edilmemiş tek yerin Gazze olduğuna inanıyorum. Onlar Allah’ın sevgili kulları öyle bir iman ki islamı en iyi şekilde yaşıyorlar ve dünyaya en güzel şekilde anlatıyorlar.

Ama sanırım artık islam sahte çürük Müslümanları bıraktı ve kendine yeni tertemiz insanlar buldu. Gazzeliler sayesinde batıda insanlar kendi ülkelerinin yönetimlerini ve kendi kandırılmışlıklarını sorgulayıp akın akın islama geçiyorlar. Güneş batıdan doğmaya başladı.

2024 ‘ü bilmem ama 21. Yüzyıl islamın yüzyılı olacak.

BİR/LEŞMİŞ  M/İLLETLER… yüz karası ile kalacak,

Yalnız Müslümanlar sınıfta kaldı vesselam.

 

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Çin, 2 yıl içinde insansı robotların seri üretimine başlıyor: Dünya nasıl etkilenecek?

Çin, 2 yıl içinde insansı robotların seri üretimine başlıyor: Dünya nasıl etkilenecek?

Çin iki yıl içinde insansı robotları seri üretmeyi planlıyor. Peki uzmanlar, teknolojinin 2035 yılına kadar dünyayı nasıl değiştireceğini düşünüyor?

5 ay önce
İKİDİR AYNI

İKİDİR AYNI

4 ay önce