Arama

AKYOSUN'DAN MİTİNG HAVASINDA İFTAR YEMEĞİ

25/03/2024 20:38 | Son Güncelleme : 16/05/2024 23:06 | Müslüm OKATAN


AKYOSUN'DAN MİTİNG  HAVASINDA İFTAR YEMEĞİ

 

 

 

Memleket Partisi Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Ercan  Akyosun, ilçede iftar programı düzenledi.

Memleket Partisi Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Ercan  Akyosun, Ramazan ayı sebebiyle ilçede iftar hayrı gerçekleştirdi. Aday Akyosun, bereketli ve mübarek Ramazan ayında sevginin, hoşgörünün ve dayanışmanın önemini vurgulayıp, vatandaşların sofralarında katkıda bulunmanın verdiği mutluluktan bahsetti.

Burada toplanan kalabalığa konuşan Başkan adayı Ercan Akyosun, “Biz belediyede veya makamda oturmaya talip değiliz. Genciz, enerjimiz var ve var olan enerjimizi Arsin için harcamak istiyoruz. Bizim talip olduğumuz şey makam değil, Halkımız' ve Şehitkamil'in geleceği. Hamd olsun hemşehrilerimiz de bunun farkında. Elimizi taşın altına koyacağız.“ ifadeleriyle sözlerini noktaladı.

AKYOSUN ŞEHİTKAMİL KARARLI

Memleket Partisi Şehitkamil Belediye başkan adayı Ercan Akyosun, “Şehitkamil kararını vermiş bu açık ve net. Bizim yapacağımız çalışmalara ve projelere güveni tam, inancı tam   görüyorum karşımda. Hazırladığımız projelerle ve yapacağımız işlerin ne denli faydalı olacağına canı gönülden inanmış bir Şehitkamil ve halkı ile yola devam diyoruz.” ifadelerini kullandı.

IMG-20240325-WA0117-i6601e0e12be02.jpgIMG-20240325-WA0114-i6601e0f9b759e.jpg

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Hakan Fidan'dan Brüksel'de diplomasi trafiği!

Hakan Fidan'dan Brüksel'de diplomasi trafiği!

Bakan Hakan Fidan, Brüksel'de bugün yapılacak olan NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı öncesinde NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ve ABD Dışişleri Bakanı Blinken ile bir araya geldi.

5 ay önce
Antalyalının yazı bitmiyor! Kasım ayında sörf yaptılar

Antalyalının yazı bitmiyor! Kasım ayında sörf yaptılar

Antalya’nın Alanya ilçesinde sahile inen bir grup, 24 derece sıcaklığındaki denizde 6 saat boyunca sörf yaparak denizin tadını çıkardı.

5 ay önce
'Emniyetle Engelsiz Yarınlar Projesi'yle engellilerin yüzü güldü

'Emniyetle Engelsiz Yarınlar Projesi'yle engellilerin yüzü güldü

Kayseri Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesinin projesi kapsamında hayırsever desteğiyle 150 engelliye akülü araç hediye edildi.

5 ay önce