Arama

Yetki(siz)lilere Sesleniş

26/03/2024 06:08 | Son Güncelleme : 29/04/2024 20:44 | Müslüm OKATAN


Yetki(siz)lilere Sesleniş

 

Fütursuzca artan bir saldırı silsileleri… Dozunu artırarak, küstahça, elinden gelen en vahşi katliamları yapan bir -en hafif tabiri ile- terörist devlet karşısında dünya aciz kalmış durumda. En sonunda insan onur ve haysiyetini ayakları altında çiğnemeye başladı. Kadınlara tecavüz edip öldürüp köpeklerin önüne atan, dünyanın gözü önünde bunu yapan İsrail domuzu her seferinde daha ne yapabilir ki dedirten bir insanlık suçu işliyor gözlerimizin önünde.

Gazzeliler’in canhıraş feryatları Arş-ı Ala’yı titretiyor. İnsanlık yavaş yavaş çürüyerek ölüyor.

Yetki(siz)lilere sesleniyoruz: Artık yeter! Simdi harekete geçmeyecekseniz ne zaman harekete geçeceksiniz? Yetkili yetkisizler olduğunuzu hoş çoktan ispat ettiniz zaten.

Sizden geçtim. Ya İslam alimleri, ulemalar, gavs’lar, cemaatler, kanaat önderleri  nerde? Sizin İslamınız’in, sizin Müslümanlığınız’ın sizden başkasına faydası yok. Artık sizlere olan inancımız da bitmiştir. Siz artık müflissiniz asr süresinde dediği gibi; vel asr, innel insene le fi husr. Asra yemin olsun ki, insan mutlaka ziyandadır.

Ey müflisler siz ki bu Müslümanları ayağa kaldırabilecek ilim insanlarıydınız. En başta bu işten siz sorumlusunuz bilesiniz ki biliyorsunuz zaten. Lakin sizin ilminiz sizi dünyalık sevdasına düşürmüş. Nerde kuranda yazan “innel mü’minine ihvatun” ayeti kerimesi? Hani müminler kardeşti? Nerde sizin kardeşliğiniz? Nasıl bir ataletin içindesiniz? Nasıl bir ölü toprağı serpilmiş üzerinize? Yazıklar olsun size!

Hiçbir şey olmamış, olmuyor gibi hayat her tarafta devam ediyor. Insanlar robotlaşmış hayatlarına devam ediyorlar. Boykot diye diye boğazımız patladı kimsenin umurunda değil. Ne marketler boykot malları satmaktan vazgeçiyor ne de insanlar almaktan vazgeçiyor. Biliniz ki zalimin askerine düğme diken terzi bile zalimdir.

Ancak bizde bir seçim havasıdır gidiyor. Herkes nerde nasıl bir koltuk kaparım sevdasında. Geriye kalan ise ekonomik olarak seçimden sonra kıyamet kopacak  havasında parasını dövize altına endekslemiş bekliyor. Seçimden sonra hiçbir halt olacağı yok bunu da bilin. Bu enflasyonist ekonomi rutinini tutturmuş gidiyor, bu minval üzere devam edecektir.

Ancak kıyamet Gazze de kopmuş bizim kıyametimiz de bizim beyinlerimizin uyuşması ile kopmuş zaten.

Yalnız biz sustukça sıra bize de gelecek bunu da biliniz. Bu Yahudi domuzu Gazze’yi almakla duracak mı sanıyorsunuz? Adamlar açık açık söylüyorlar zaten arzı mev’ud diye. Yani vadedilmiş topraklar… Bunun içinde Dicle ve Fıratında olduğunu dünya alem biliyor vesselam…

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Çin, 2 yıl içinde insansı robotların seri üretimine başlıyor: Dünya nasıl etkilenecek?

Çin, 2 yıl içinde insansı robotların seri üretimine başlıyor: Dünya nasıl etkilenecek?

Çin iki yıl içinde insansı robotları seri üretmeyi planlıyor. Peki uzmanlar, teknolojinin 2035 yılına kadar dünyayı nasıl değiştireceğini düşünüyor?

5 ay önce
İKİDİR AYNI

İKİDİR AYNI

3 ay önce