Arama

GSO kurucu başkanı merhum Sani Konukoğlu’nun vefatının 31. Yılı

Gaziantep Sanayi Odası’nın kurucu başkanı ve ilk yönetim kurulu başkanı merhum Sani Konukoğlu, vefatının 31’inci yıl dönümünde saygı, özlem ve minnetle anılıyor.

15/01/2025 13:06 | Son Güncelleme : 03/05/2025 00:15 | Müslüm OKATAN


GSO kurucu başkanı merhum Sani Konukoğlu’nun vefatının 31. Yılı

Merhum Sani Konukoğlu’nun vefatının 31’inci yıl dönümü münasebetiyle bir anma mesajı yayımlayan Gaziantep Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, “Şehrimizde sanayinin temellerinin yeni atılmaya başlandığı bir dönemde, öncü bir rol üstlenen kurucu başkanımız merhum Sani Konukoğlu, cesareti ve girişimciliği ile şehrimizde olduğu gibi ülkemiz sanayisinin gelişmesine de büyük katkılarda bulunmuştur” dedi.

 

İmkanların kısıtlı, bilgiye ulaşmanın ve girişimciliğin güç olduğu dönemde tüm zorluklara karşı merhum Sani Konukoğlu ve sanayicilerin verdiği mücadelenin altını çizen Ünverdi, “İş hayatına ve gelecek kuşaklara örnek teşkil eden merhum Sani Konukoğlu’nun ‘İşin Hilesi Dürüstlüktür’ düsturuyla o dönemin koşullarında temelini attığı yatırımlar büyümeye, ülkemizin kalkınmasında önemli rol üstlenmeye ve insanımıza hizmet etmeye devam etmektedir. Merhum Sani Konukoğlu, sanayiciliği, hayırseverliği, eğitim ve sağlık alanında atmış olduğu adımlar ile herkesin takdirini toplamıştır. Bizler de kendilerinin yolunda yürümeye, en büyük miraslarından olan yenilikçi bakış açısı ile şehrimiz ve ülke sanayisini her alanda ileri taşımaya, insan odaklı çalışmaya devam edeceğiz. Vefatının 31’inci yıl dönümünde, şehrimiz ekonomisinin ve sanayisinin bugünlere ulaşmasında büyük emeği olan Kurucu Başkanımız merhum Sani Konukoğlu başta olmak üzere ebediyete irtihal eden tüm sanayicilerimizi saygı ve rahmetle anıyorum” ifadelerini kullandı.
 

Kurucu başkan ve ilk yönetim kurulu başkanı, örnek sanayici merhum Sani Konukoğlu, 16 Ocak Perşembe günü saat 13:00’te Asri Mezarlıktaki kabri başında anılacak.

 

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

UKMER Gaziantep İl Başkanı Meryem Zerrin EKİCİOĞLU ,1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı dolayısı ile mesaj yayınladı.

UKMER Gaziantep İl Başkanı Meryem Zerrin EKİCİOĞLU ,1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı dolayısı ile mesaj yayınladı.

UKMER Gaziantep İl Başkanı Meryem Zerrin EKİCİOĞLU ,1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı dolayısı ile mesaj yayınladı.

2 gün önce
Abdulkadir Konukoğlu Mezun Olduğu İlkokulda

Abdulkadir Konukoğlu Mezun Olduğu İlkokulda

SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, 64 yıl önce mezun olduğu Ahmet Çelebi İlkokulu’nda, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

4 gün önce
Burkay Güçyetmez; “Deprem Türkiye’nin Beka Sorunudur”

Burkay Güçyetmez; “Deprem Türkiye’nin Beka Sorunudur”

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Gaziantep Şube Başkanı Burkay Güçyetmez, İstanbul’da meydana gelen 6,2 şiddetindeki deprem sonrası yaptığı açıklamada, “Deprem Türkiye’nin beka sorunudur” dedi.

1 hafta önce