GAZİANTEP FK’DA BAŞKANLIK GÖRÜŞMELERİ SONUÇSUZ KALDI! AHMET UZER’DEN AÇIKLAMA
05/11/2026 13:41 | Son Güncelleme : 05/11/2026 16:07
| Müslüm OKATAN
GAZİANTEP FK’DA BAŞKANLIK GÖRÜŞMELERİ SONUÇSUZ KALDI! AHMET UZER’DEN AÇIKLAMA
Gaziantep FK’da yeni yönetim oluşturulması amacıyla yürütülen başkanlık görüşmelerinden sonuç çıkmadı. Eski dönem Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer, mevcut Kulüp Başkanı Memik Yılmaz ile yapılan görüşmelerde özellikle mali konulardaki rakamsal farklılıklar nedeniyle anlaşma sağlanamadığını açıkladı.
MALİ TABLOLAR İNCELEMEYE ALINDI
Gaziantep FK’nın geleceği için yeni bir yönetim yapılanması oluşturmak amacıyla çalışmalara başladıklarını belirten Ahmet Uzer, süreç içerisinde şehrin mülki erkânıyla birçok kez görüştüklerini ifade etti.
Kulübün mali durumu, geleceğe yönelik hedefleri ve yönetim yapılanması konusunda kapsamlı değerlendirmeler yapıldığını kaydeden Uzer, kulübün borç yükümlülüklerinin gerçek boyutunu ortaya koymak amacıyla yeminli mali müşavirler tarafından detaylı hesap incelemeleri gerçekleştirildiğini belirtti.
RAKAMSAL FARKLILIKLAR ANLAŞMAYI ENGELLEDİ
Ahmet Uzer, Memik Yılmaz ile gerçekleştirilen son görüşmenin ardından anlaşma sağlanamadığını belirterek şu ifadeleri kullandı:
“Dün Kulüp Başkanımız Memik Yılmaz ile gerçekleştirilen görüşmelerde özellikle mali konulardaki rakamsal farklılıklar nedeniyle ortak bir noktada buluşulamamış ve taraflar arasında anlaşma sağlanamamıştır.”
“MAKAM VEYA KOLTUK HESABIYLA YAKLAŞMADIK”
Sürece kişisel bir beklentiyle girmediklerini vurgulayan Uzer, amaçlarının Gaziantep FK’nın geleceğini güvence altına almak, mali yapısını sağlamlaştırmak ve sportif başarılarını sürdürülebilir hâle getirmek olduğunu dile getirdi.
Uzer, “Bizim için önemli olan kişiler değil, kulübümüzün menfaatleridir. Hiç kimsenin şahsi beklentisi, kulübümüzün geleceğinin önüne geçmemelidir” dedi.
GAZİANTEP FK’YA DESTEK MESAJI
Anlaşmaya varılamamasının kulübe yönelik sorumluluk ve desteklerinden vazgeçtikleri anlamına gelmediğini belirten Uzer, Gaziantep FK'nın yanında olmaya devam edeceklerini ifade etti.
Maddi ve manevi desteğin süreceğini vurgulayan Uzer, açıklamasını şu sözlerle tamamladı:
“Çünkü bizler için mesele bir makamı devralmak değil, kulübümüzün geleceğine sahip çıkmaktır.”
Bilal Çeker ismi metinden tamamen çıkarıldı. Haberin diğer bilgileri korundu.
