Arama

VALİ ÇEBER’DEN MEDICAL POINT’E ZİYARET

16/04/2024 06:22 | Son Güncelleme : 29/04/2024 20:07 | Müslüm OKATAN


VALİ ÇEBER’DEN MEDICAL POINT’E ZİYARET

 

Gaziantep Valisi Sayın Kemal Çeber, bugün Medical Point Hastaneler Grubu

Yönetim Kurulu Başkanı Hayrullah Kubba’yı ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Vali, doktorlarımız, hastane yönetimi ve başhekimimizle birlikte öğle yemeği yedi ve ardından hastanemizin mevcut durumu ve gelecek planları üzerine fikir alışverişinde bulundu.Toplantı sırasında Vali, Hayrullah Kubba’nın liderliğini ve başarılarını takdir ederek,"Bu toplantıda hastanemizin hedefleri ve gelişim planları hakkında görüş alışverişinde bulunma şansını yakaladık. Hayrullah Kubba için yapılan ziyaret, ortak hedeflere ulaşma konusunda motivasyon artırdı." şeklinde konuştu.

Özel ziyaret vesilesiyle, değerli Valiye bizleri onurlandırdığı için bir kez daha teşekkür etmek istiyoruz. Kendisinin hastanemize gösterdiği ilgi ve destek, bizler için çok değerli ve anlamlıdır.

 

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Antalyalının yazı bitmiyor! Kasım ayında sörf yaptılar

Antalyalının yazı bitmiyor! Kasım ayında sörf yaptılar

Antalya’nın Alanya ilçesinde sahile inen bir grup, 24 derece sıcaklığındaki denizde 6 saat boyunca sörf yaparak denizin tadını çıkardı.

5 ay önce
Kış geldi, acil servisler doldu taştı

Kış geldi, acil servisler doldu taştı

Gaziantep Özel ANKA Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Yeliz Karakan, üst solunum yolu şikayetiyle hastanelere başvuranların sayısında ciddi artış gözlemlendiğine dikkat çekerek, hastalıklardan korunmak için alınması gereken önlemleri sıraladı.

2 ay önce