Arama

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ 218.000’DEN FAZLA GENÇİ ECDATLA BULUŞTURUYOR

Şahinbey Belediyesi'nin Çanakkale Zaferi'nin 100'üncü Yılı’nda başlattığı ve bugüne kadar 180.017 öğrenci ve vatandaşı Çanakkale’de ecdatla buluşturduğu proje için yeni protokol imzalandı.

16/04/2024 04:31 | Son Güncelleme : 29/04/2024 18:09 | Müslüm OKATAN


ŞAHİNBEY BELEDİYESİ 218.000’DEN FAZLA GENÇİ ECDATLA BULUŞTURUYOR

gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

 

GENÇLERİMİZ ECDAT’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ YAPIYOR

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, gençlerin bu vatan topraklarının kolay kazanılmadığını Çanakkale ziyaretleri ile yerinde gördüğünü belirterek ‘Gaziler Diyarından Şehitler Diyarına’ projesi ile yıllardır özellikle lise öğrencilerimizi genç yaşta Çanakkale’deki 253.000 şehidimize bir teşekkür ziyareti gerçekleştiriyoruz. Böylelikle gençlerimiz hem tarihi hem de bu vatan topraklarının fedakarca kazanıldığını yerinde görüyorlar. Gençlerimizin bayrağımıza, vatanımıza, milletimize daha çalışkan evlatlar olarak yetişmelerine vesile oluyoruz. Bugüne kadar 180.000’den fazla gencimizi ve vatandaşımızı özel uçakla Çanakkale’ye ecdat ile buluşturduk. Bu bir turistik gezi değil ecdadımıza teşekkür ziyareti. Bu kapsamda Gaziantep Valimiz Kemal Çeber ve Milli Eğitim Müdürümüz Yasin Tepe’nin de destekleri ile bu yılda 38.311 öğrencimizi yine özel uçakla Çanakkale’de ecdat ile bir araya getireceğiz. Bu ziyaretler sayesinde ilk defa şehir dışına çıkıp ilk defa uçağa ve vapura binen öğrencilerimiz var. Bu ziyarette öğrencilerimiz yol ve yemek ihtiyaçları belediyemiz tarafından karşılanıyor. İmzalanan protokolün gençlerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Hakan Fidan'dan Brüksel'de diplomasi trafiği!

Hakan Fidan'dan Brüksel'de diplomasi trafiği!

Bakan Hakan Fidan, Brüksel'de bugün yapılacak olan NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı öncesinde NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ve ABD Dışişleri Bakanı Blinken ile bir araya geldi.

5 ay önce
Antalyalının yazı bitmiyor! Kasım ayında sörf yaptılar

Antalyalının yazı bitmiyor! Kasım ayında sörf yaptılar

Antalya’nın Alanya ilçesinde sahile inen bir grup, 24 derece sıcaklığındaki denizde 6 saat boyunca sörf yaparak denizin tadını çıkardı.

5 ay önce
'Emniyetle Engelsiz Yarınlar Projesi'yle engellilerin yüzü güldü

'Emniyetle Engelsiz Yarınlar Projesi'yle engellilerin yüzü güldü

Kayseri Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesinin projesi kapsamında hayırsever desteğiyle 150 engelliye akülü araç hediye edildi.

5 ay önce