Zafer Partisi Gaziantep İl Başkanlığı'dan Ümit Özdağ'a destek!
25/01/2025 12:26 | Son Güncelleme : 02/05/2025 22:33
| Müslüm OKATAN

Zafer Partisi Gaziantep İl Başkanlığının yapmış olduğu basın açıklamasında CHP'li Milletvekilleri, İYİ Parti İl Başkanı ve yönetimi, Millet Partisi İl Başkanı ve yönetimi ve çok sayıda siyasi parti temslcileri yapılan açıklamada toplantıya katıldılar.
KİMLER KATILDI
CHP Gaziantep Milletvekililerin''den Hasan Öztürkmen, Melih Meriç, İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Şerif Başkürekçi, İYİ Şahinbey ilçe başkanı Mahmut Bilgin, İYİ Parti ilçe baskan yatdımcı Abdi Kaplan CHP İl Başkanı Reyis Reisoglu, ve İYİ Parti Kadın Kolları ve Yönetim kurulu üyesi ve Gaziantep Barosu Bülent Duran adına heyeti ve Çok sayıda vatandaş katıldı.
Genel Başkan Ümit Özdağ'ın Ceza evinden Göndermiş olduğu mektubu okudu
Zafer Partisi Gaziantep İl Başkanlığının yapmış olduğu basın açıklamasında CHP'li Milletvekilleri, İYİ Parti İl Başkanı ve yönetimi, Millet Partisi İl Başkanı ve yönetimi ve çok sayıda siyasi parti temslcileri yapılan açıklamada toplantıya katıldılar.
Zater Partisi Gaziantep İl Başkanı Genel Başkan Prof. Dr. Ümit Özdağ'ın Silivn Ceza evinden göndermiş oldugu mektubu aynen okudu. Gündeme dair CHP Milletvekil Hasan Öztürkmen'de vatandaşları: Ümit Özdağ'ın 5 yıl önce yapmış olduğu açıklamada, şimdi gündeme gelmesinin ve değerlendirileceksede Zafer Partisi'nin Genel Markezi'nin ra'da olduğunun argılamanında burda olmasım söyledi.
Zafer Partisi Gaziantep İl baskanı Aykut Cangöz, yapmış olduğu açıklamada
Bugün burada, Ümit Özdağ’ın hukuksuz bir şekilde tutuklanmasına karşı durmak için toplandık. Bu olay, yalnızca bir bireyin hakkının ihlali değil, tüm milletimizin adalet ve özgürlük hakkına yapılan bir saldırıdır. Milliyetçilik, vatan sevgisi kadar, hukukun ve adaletin herkes için eşit şekilde sağlanmasını savunmaktır. Unutmayalım ki, adaletin savunulması sadece bir grup veya kişinin meselesi değildir; hepimizin sorumluluğudur. Bugün susmak, yarın Türk milletinin özgürlüklerinin tehdit altında olmasına neden olabilir.
Tüm muhalefet aziz Türk milletini de arkasına alarak Ümit Özdağ’a karşı yapılan Hukuksuzluğa karşı yan yana gelmiştir. çünkü adaletin savunulması, her birimizin hakkı ve ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere verdiği görevdir.'dedi
İşte ÜMİT OZDAG'İN CEZAVEINDEN GÖNDERMİŞ MEKTUBU






Bunlar da ilginizi çekebilir
Yıldız Mazbatasını Teslim Aldı
2 saat önceBAŞKAN HOŞAF’TAN BAŞKAN TAHMAZOĞLU’NA TEŞEKKÜR
Şahinbey Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak Şahinbey Parkı’nda kutlanan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü bu yılda yoğun ilgi gördü. Şahinbey Belediyesi çalışanlarının aileleri ile birlikte katıldığı 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde halaylar çekilip, hediyeler verildi. HİZMET-İŞ Sendikası Gaziantep 2 Nolu Şube Başkanı Ahmet Hoşaf her yıl geleneksel hale getirilen kutlamalara verdiği destekten dolayı işçilerle birlikte Başkan Tahmazoğlu’na teşekkür plaketi verdi.
7 saat önce