SİYASET VE İŞ DÜNYASI BU KUTLAMA BULUŞTU
12/01/2025 15:28 | Son Güncelleme : 02/05/2025 23:45
| Müslüm OKATAN

Doğru Haber Sloganıyla Gaziantep'te yayın yapan Gazikent Gazetesi 19. Yaş gününü kutladı.
NİCE YILLARA
Gaziantep'in önde gelen tarafsız gazetelerinden Gazikent Gazetesi 19. Yaş gününü coşku ile kutladı. Yoğun bir katılımla gerçekleşen pasta kesimine Bağımsız İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt, CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Gaziantep Milletvekili Sevda Karaca, Büyük Birlik Partisi Gaziantep İl Başkanı Orhan Kızılaslan, Zafer Partisi Gaziantep İl Başkanı Aykut Cangöz ve yönetim kurulu Millet Partisi Gaziantep İl Başkanı Mehmet Karakaya ve yönetim kurulu ve Anadolu Basın Birliği Genel Başkanı Bora Zor, katıldı.
BOYNUKISA'DAN TEŞEKKÜR
Gazikent Gazetesi İmtiyaz Sahibi İlhami Boynukısa'nın önderliğinde yayın hayatını sürdüren Gazikent Gazetesi ekibi de tam kadro oradaydı. Şehitkamil Sanat Merkezi'nde çok sayıda STK üyesi, dernekler, Belediye basın danışmanları ve gazetecilerin katıldığı 19. Yıl etkinliğinde konuşan Gazikent Gazetesi İmtiyaz Sahibi İlhami Boynukısa, katılımcılarla tek tek ilgilenerek teşekkür etti.






Bunlar da ilginizi çekebilir
“Gazeteciliğin suç olmadığını anlatmaya çalışıyoruz”
3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü’nde Türkiye, Uluslararası Sınır Tanımayan Gazeteciler Örgütü (RSF) 2025 Dünya Basın Özgürlüğü Endeksi’nde 180 ülke arasında bir sıra gerileyerek 159’uncu oldu. ABB Genel Başkanı Zor, “ Durumumuz endişe verici.” dedi.
3 saat önceGaziantep'te sağanak yağış etkili oldu
Gaziantep İlkbaharın son ayı olan Mayıs'a yağmur altında girdi. Gece saatlerinden itibaren zaman zaman etkili olan yağış zaman zaman hayatı olumsuz etkiledi.
16 saat önceŞAHİNBEY BELEDİYESİ 1 MAYIS'I COŞKUYLA KUTLADI
Şahinbey Belediyesi, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü Şahinbey Parkı’nda Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Başkan Yardımcıları, kurum müdürleri ve Şahinbey Belediyesi çalışanlarının katılımları ile kutladı.
1 gün önce