Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın Acı Günü
09/04/2026 07:03 | Son Güncelleme : 24/05/2026 11:03
| Müslüm OKATAN
Gaziantep’in Şehitkamil ilçesi Belediye Başkanı Umut Yılmaz, halası Fatma Yılmaz’ın vefat ettiği öğrenildi.
Merhume Fatma Yılmaz’ın cenazesi, (9 Nisan 2026) Perşembe günü öğle namazına müteakip Şireci Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.
Yılmaz ailesi, taziyeleri İbrahimli bölgesinde bulunan Merinos Servi Erdemoğlu Camii altındaki Merinos Taziye Evi’nde kabul edecek.
Gaziantep Sonnokta Medyaya gurubu olarak, Başkan Umut Yılmaz ve ailesine başsağlığı diliyor, merhumeye Allah’tan rahmet temenni ediyoruz.
Bunlar da ilginizi çekebilir
Naci Görür’den Gaziantep’te hissedilen depreme dair flaş açıklama
Sabah saatlerinde Gaziantep’te de hissedilen bir deprem meydana geldi. Deprem Uzmanı Naci Görür meydana gelen depreme dair açıklamalarda bulundu.
4 gün önceUMUT YILMAZ DA KURBANLIK FİYATLARINI AÇIKLADI
Şehitkamil de kurbanlık satacak Gaziantep Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz fırsatçılara izin vermemek için kurbanlık satışı yapacaklarını açıkladı.
4 gün önce
