Arama

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ TARİHİ GEÇMİŞ ÜRÜN SATAN 6 İŞYERİNİ KAPATTI

Halkın sağlığı ile oynanmasına asla müsaade etmeyen ve taviz vermeyen Şahinbey Belediyesi Zabıta ekipleri 2’si zincir market olmak üzere 6 işyerini 3 gün süreyle kapattı.

25/04/2025 14:51 | Son Güncelleme : 17/06/2025 01:19 | Müslüm OKATAN


ŞAHİNBEY BELEDİYESİ TARİHİ GEÇMİŞ ÜRÜN SATAN 6 İŞYERİNİ KAPATTI

Şahinbey Belediyesi Zabıta ekipleri, ilçe genelinde yaptığı denetimleri artırarak sürdürmeye devam ederken bozuk ve küflenmiş gıda satışı yapan 4 işyeri ile 2 zincir market şubesi olmak üzere toplam 6 işyerini 3 gün süreyle kapattı.

DENETİMLER DEVAM EDECEK

Başkan Mehmet Tahmazoğlu halkın sağlığıyla oynanmasına asla müsaade etmeyeceklerini belirterek, “Halkımızın güvenli ve sağlıklı gıdaya erişebilmesi için denetimlerimizi sürdürüyoruz. Zabıta ekiplerimizin, yaptığı denetimlerde bozuk ve küflenmiş gıda satışı yapan 4 iş yeri ile 2 zincir market şubesi olmak üzere toplam 6 işyerini 3 gün süreyle kapatıldı. Halkımızın sağlığıyla oynanmasına asla izin vermeyeceğiz. Denetimlerimiz kesintisiz ve kararlılıkla devam edecek! Ekiplerimiz 7/24 sahada, denetimler kararlılıkla sürecek” ifadeleri kullandı.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Gaziantep’in Ünlü Tekstil Firmasından Şok Haber

Gaziantep’in Ünlü Tekstil Firmasından Şok Haber

Gaziantep 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, iş ve spor camiasının yakından tanıdığı Ali Gözcü’ye ait Butik Apart Turizm, Rens Örme Tekstil, ALG Giyim Dış Ticaret ve ALG Life isimli şirketler için 10 Haziran 2025 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere 3 ay süreyle geçici mühlet kararı verdi.

16 saat önce