Arama

Gaziantep'te parkomat ücret tarifesi belli oldu

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne ait Gazi Ulaş, şehirdeki yol kenarı otopark alanları için yeni porkomat ücret tarifesini açıkladı.

01/12/2024 18:26 | Son Güncelleme : 17/06/2025 05:11 | Müslüm OKATAN


Gaziantep'te parkomat ücret tarifesi belli oldu

Uygulama, özellikle araç sahiplerinin park yeri bulmada zorluk çektiği bölgelerde daha düzenli bir park sistemi sağlanmayı hedefliyor. Yeni tarifeye göre, otopark ücretleri aşağıdaki şekilde belirlendi:

0-1 saat arası: 20 TL

1-2 saat arası: 40 TL

2-3 saat arası: 60 TL

3-4 saat arası: 80 TL

Gün boyu: 100 TL

Ayrıca, otopark ücreti yalnızca elektronik ödeme yöntemleriyle (kartlı ödeme) alınacak olup, nakit ödeme kabul edilmeyecektir.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Uğur, “Biz iftirayla değil, hizmetle konuşuyoruz dedi.

Uğur, “Biz iftirayla değil, hizmetle konuşuyoruz dedi.

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Halil Uğur, at ve eşek eti skandalı üzerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne iftira atıldığını ve bunun üzerinden siyasi rant elde edilmek istendiğini ifade etti. Uğur, “Biz iftirayla değil, hizmetle konuşuyoruz^ dedi. Büyükşehir Belediye Başkan vekili Halil Uğur, at ve eşek eti skandalı ile ilgili yaptığı açıklamada, Büyükşehir Belediyesinin konuya dahil edilmek istenmesine sert tepki gösterdi.

4 gün önce
CELAL GÖRMEZ UYARDI

CELAL GÖRMEZ UYARDI

1 hafta önce