GAZİANTEP'TE BU KADARINA DA PES! OKULDA ŞİDDET!
Gaziantep'te bir okulda müdür yardımcısı olan M.K. isimli kişi, 8 yaşındaki küçük bir çocuğu darp etti.
20/05/2024 11:28 | Son Güncelleme : 02/05/2025 21:28
| Müslüm OKATAN

Gaziantep'te bir okulda müdür yardımcısı olan M.K. isimli şahıs öğrencisini darp etti. Gazetemize konuşan çocuğun annesi Hanife K. okul müdür yardımcısı M. K.'nin kızına şiddet uyguladığını ifade etti.
Anne Hanife K. yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi: '' Görgü tanıklarının anlattıklarına göre, oğlum sınıfta derse girmek isterken öğretmeni izin vermiyor. O sırada müdür yardımcısı bir anda çocuğumun yanına gelerek çocuğumu dövmeye başlıyor. Çoccuğumu darp eden okul müdür yardımcısı bana haber vermediği gibi çocuğumu okul kantininde rehin tutuyor. Darp raporunu aldık. Kendisinden şikayatçi olduk. Bu işin peşini bırakmayacağım.'' dedi.






Bunlar da ilginizi çekebilir
UKMER Gaziantep İl Başkanı Meryem Zerrin EKİCİOĞLU ,1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı dolayısı ile mesaj yayınladı.
UKMER Gaziantep İl Başkanı Meryem Zerrin EKİCİOĞLU ,1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı dolayısı ile mesaj yayınladı.
2 gün önceAbdulkadir Konukoğlu Mezun Olduğu İlkokulda
SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, 64 yıl önce mezun olduğu Ahmet Çelebi İlkokulu’nda, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.
4 gün önceBurkay Güçyetmez; “Deprem Türkiye’nin Beka Sorunudur”
İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Gaziantep Şube Başkanı Burkay Güçyetmez, İstanbul’da meydana gelen 6,2 şiddetindeki deprem sonrası yaptığı açıklamada, “Deprem Türkiye’nin beka sorunudur” dedi.
1 hafta önce