Gaziantep'te bir emlakçı 120 milyon lira ile sırra kadem bastı..
Gaziantep'te bir emlakçı 120 milyon para ile ortadan kayboldu.
23/05/2024 08:27 | Son Güncelleme : 17/06/2025 04:23
| Müslüm OKATAN

Fıstıklık mahallesinde merkezi bulunan ve Gaziantep’in bazı ilçelerinde danışmanlık büroları bulunan M.A.’nın 120 milyon para ile ortadan kaybolduğu öne sürüldü.
Gayrimenkul emlak alım satımı yapan M.A.nın birlikte çalıştığı iş ortaklarının bugün itibariyle sosyal medyadan firma ile ilişiklerinin kalmadığını duyurdukları görüldü. Emlakçı M.A.’nın 120 milyon para ile sırra kadem basmasının ardından A.G. Firmasına onlarca kişinin gelerek yarım kalan ticari işlemlerinin nasıl sonuçlanacağını sordukları ancak muhatap bulamadıkları iddia edildi.






Bunlar da ilginizi çekebilir
Didem Dinleyici Artık Gaziantepsonnokta'da Yazacak
14 saat önceUğur, “Biz iftirayla değil, hizmetle konuşuyoruz dedi.
Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Halil Uğur, at ve eşek eti skandalı üzerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne iftira atıldığını ve bunun üzerinden siyasi rant elde edilmek istendiğini ifade etti. Uğur, “Biz iftirayla değil, hizmetle konuşuyoruz^ dedi. Büyükşehir Belediye Başkan vekili Halil Uğur, at ve eşek eti skandalı ile ilgili yaptığı açıklamada, Büyükşehir Belediyesinin konuya dahil edilmek istenmesine sert tepki gösterdi.
4 gün önce