Gaziantep Büyükşehir, yüzbinlerce gence 22 ücretsiz biniş hakkı tanıdı
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, öğrenciler ve öğretmenler için yüzde 10 indirim ile üniversite öğrencilerine 22 ücretsiz biniş hakkı uygulamasıyla toplu taşıma desteklerini sürdürüyor.
17/12/2024 16:35 | Son Güncelleme : 02/05/2025 21:17
| Müslüm OKATAN

Eğitime desteğini aralıksız sürdüren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, toplu taşımada da öğrencilerin ve öğretmenlerin yanında olmaya devam ediyor. Genç Gaziantep mobil uygulaması üzerinden, Gaziantep'te ikamet eden üniversite öğrencilerine 22 ücretsiz biniş hakkı sağlanıyor. Böylece öğrenciler, toplu taşımada daha ekonomik ulaşım imkanına kavuşurken sosyal yaşamlarına da katkı sağlanıyor. Öğretmen ve öğrencilere toplu taşımada yüzde 10 indirim Büyükşehir Belediyesi, bu yıl başlattığı uygulamayla mevcut öğrenci indirimlerine ek olarak yüzde 10 indirim sağlayarak eğitim camiasına desteğini sürdürüyor. 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Gaziantep Koordinasyon Toplantısı'nda gelen talep üzerine Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin tarafından alınan kararla öğretmenler ve öğrenciler, toplu taşımada yüzde 10 indirimle seyahat etmeye başladı.






Bunlar da ilginizi çekebilir
UKMER Gaziantep İl Başkanı Meryem Zerrin EKİCİOĞLU ,1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı dolayısı ile mesaj yayınladı.
UKMER Gaziantep İl Başkanı Meryem Zerrin EKİCİOĞLU ,1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı dolayısı ile mesaj yayınladı.
2 gün önceAbdulkadir Konukoğlu Mezun Olduğu İlkokulda
SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, 64 yıl önce mezun olduğu Ahmet Çelebi İlkokulu’nda, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.
4 gün önceBurkay Güçyetmez; “Deprem Türkiye’nin Beka Sorunudur”
İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Gaziantep Şube Başkanı Burkay Güçyetmez, İstanbul’da meydana gelen 6,2 şiddetindeki deprem sonrası yaptığı açıklamada, “Deprem Türkiye’nin beka sorunudur” dedi.
1 hafta önce