Ersin Atar gider ayak ikaz etti! O rapor yazılacak!
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ı alenen tehdit ve özel hayatın gizliliğini ihlalden tutuklanan CHP Şehitkamil Belediye Meclis üyesi Ersin Atar, mahkeme çıkışında Umut Yılmaz'a hitap ederek, "O denetim komisyonu raporu yazılacak" dedi.
22/03/2025 05:50 | Son Güncelleme : 02/05/2025 22:20
| Müslüm OKATAN

CHP'li Belediye Başkanı Umut Yılmaz ile olan yazışmalarını sosyal medya üzerinden paylaşmak ve alenen tehdit etme iddiasıyla tutuklanan meclis üyesi Ersin Atar Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz ile yaşadığı sorunlar nedeniyle sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarda Yılmaz'ı suçlamıştı. Atar, grup kararına rağmen partilisi olan ılan Didem Dinleyici ile birlikte meclis denetim komisyonu üyeliğine aday olup muhalefet partilerinin desteğiyle seçilince partiden kesin ihraç talebiyle disipline sevk edilmişti. Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın şikayeti üzerine Kaçakçılık Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Atar'ı ifade için davet etti. Emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği Cumhuriyet Savcısı tarafından ifadesi alınan Ersin Atar tutuklanma talebi ile sevk edildiği mahkeme tarafından whatsapp yazışmalarını sosyal medyada kullanarak özel hayatı ifşa etme ve alenen tehdit suçlamasıyla tutuklandı. Bu arada Ersin Atar'ın mahkeme çıkışında Umut Yılmaz'a hitap ederek "O denetim komisyonu raporu yazılacak Umut Yılmaz" demesi dikkat çekti.






Bunlar da ilginizi çekebilir
“Gazeteciliğin suç olmadığını anlatmaya çalışıyoruz”
3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü’nde Türkiye, Uluslararası Sınır Tanımayan Gazeteciler Örgütü (RSF) 2025 Dünya Basın Özgürlüğü Endeksi’nde 180 ülke arasında bir sıra gerileyerek 159’uncu oldu. ABB Genel Başkanı Zor, “ Durumumuz endişe verici.” dedi.
1 saat önceGaziantep'te sağanak yağış etkili oldu
Gaziantep İlkbaharın son ayı olan Mayıs'a yağmur altında girdi. Gece saatlerinden itibaren zaman zaman etkili olan yağış zaman zaman hayatı olumsuz etkiledi.
15 saat önceŞAHİNBEY BELEDİYESİ 1 MAYIS'I COŞKUYLA KUTLADI
Şahinbey Belediyesi, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü Şahinbey Parkı’nda Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Başkan Yardımcıları, kurum müdürleri ve Şahinbey Belediyesi çalışanlarının katılımları ile kutladı.
1 gün önce