Arama

CHP PM Üyesi Ertürk'den Sert Tepki: Umut Yılmaz'a oy veren 138 Bin kişi dolandırılmıştır

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın CHP’den istifa etmesinin ardından CHP kanadından yapılan açıklamalar devam ediyor CHP Parti Meclis Üyesi Ali Abbas Ertürk, Antalya Milletvekili Cavit Arı, Gaziantep Milletvekilleri Melih Meriç ve Hasan Öztürkmen ile Gaziantep İl Başkanı Reis Reisoğlu tarafından il başkanlığında basın toplantısı düzenlendi.

10/04/2025 11:52 | Son Güncelleme : 20/06/2025 21:56 | Müslüm OKATAN


CHP PM Üyesi Ertürk'den Sert Tepki: Umut Yılmaz'a oy veren 138 Bin kişi dolandırılmıştır

 

CHP PM Üyesi Ali Abbas Ertürk; Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın CHP logosuna oy veren 138 bin vatandaşı dolandırdığını, 138 bin Şehitkamilli vatandaşın Umut Yılmaz'a dava açması gerektiğini söyledi.

Sözlerime başlamadan önce, Cunta yönetiminin bu sabah göz altına aldırdığı gazeteci Murat Ağırel ile Timur Soykan'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Cumhuriyet Halk Partisi olarak dirayetli bir şekilde mücadelemizi sürdüreceğiz. Antalya Milletvekili Sayın Cavit Arı ile birlikte dün Gaziantep ilimize geldik, örgütümüzle buluştuk. Önce belediye meclis üyelerimizle bir toplantı gerçekleştirdik, daha sonra dokuz ilçe başkanlarımızla bir toplantı gerçekleştirdik, İl yöneticilerimizle bir toplantı gerçekleştirdik ve milletvekillerimiz ve belediye başkanlarımızla da bir değerlendirme de bulunduk.

IMG-20250410-WA0026-i67f7b31278a2d.jpg

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

AK Parti Gaziantep İl Yönetiminde Sürpriz Atamalar!

AK Parti Gaziantep İl Yönetiminde Sürpriz Atamalar!

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu, il yönetiminde dikkat çeken bir değişikliğe imza atarak İcra Kurulu'na üç yeni ismi dahil etti. Yapılan yeni görevlendirmeler, teşkilat çalışmalarında dinamizmi artırma hedefi olarak değerlendiriliyor.

2 gün önce
Ersin Atar'dan Dikkat Çeken Umut Yılmaz Açıklaması

Ersin Atar'dan Dikkat Çeken Umut Yılmaz Açıklaması

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz ile CHP’li Meclis üyesi Ersin Atar arasındaki savaş tüm hızıyla devam ediyor. Ersin Atar, yaptığı son paylaşımda, Umut Yılmaz’ın halkı kandırdığını iddia etti.

3 gün önce