Arama

BAŞKAN YILMAZ’DAN GÖKSUNCUK’A ZİYARET

28/07/2026 12:58 | Son Güncelleme : 28/07/2026 14:46 | Müslüm OKATAN


BAŞKAN YILMAZ’DAN GÖKSUNCUK’A ZİYARET
 

BAŞKAN YILMAZ’DAN GÖKSUNCUK’A ZİYARET

YILMAZ: “EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ”

 

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, mahalle ziyaretleri kapsamında Göksuncuk Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.  Yılmaz, vatandaşların talep, öneri ve beklentilerini dinlerken, ilçede hayata geçirilen çalışmalar ile planlanan projeler hakkında da bilgi verdi. Çocuklarla yakından ilgilenen Yılmaz, Dondurma Karavanı’ndan yapılan ikramla onların mutluluğuna ortak oldu.

 

Şehitkamil Belediyesi Başkanı Umut Yılmaz, Göksuncuk Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla uzun süre sohbet etti. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılanan Yılmaz, belediyeciliğin en önemli unsurunun vatandaşın sesine kulak vermek olduğunu belirterek, sorunların yerinde tespit edilmesinin çözüm sürecini hızlandırdığını ifade etti.

 

MASA BAŞINDA DEĞİL SAHADA HİZMET ÜRETİYORUZ

Ziyaret boyunca mahallede yapılması planlanan çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Yılmaz, vatandaşların ilettiği talepleri tek tek not aldı. Altyapıdan üstyapıya, sosyal alanlardan çevre düzenlemelerine kadar birçok konuda incelemelerde bulunan Yılmaz, ilgili birimlere gerekli talimatları verdi. Mahallelerin ihtiyaçlarını masa başında değil, sahada belirlediklerini dile getiren Yılmaz, her ziyaretin kendileri için önemli bir rehber niteliği taşıdığını söyledi. Vatandaşlarla kurulan güçlü iletişimin hizmet kalitesini artırdığını ifade eden Yılmaz, Şehitkamil'in her mahallesine eşit ve kaliteli hizmet ulaştırmak için çalıştıklarını kaydetti.

 

ÇOCUKLARIN MUTLULUĞUNA ORTAK OLDU

Yılmaz, mahallede büyük ilgi gören Dondurma Karavanı ile çocuklara dondurma ikram etti.

Çocukların mutluluğunun kendileri için en büyük motivasyon kaynaklarından biri olduğunu belirten Yılmaz, sosyal belediyecilik anlayışıyla her yaştan vatandaşa dokunan projeleri artırarak sürdüreceklerini ifade etti.

 

EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ

Yılmaz, vatandaşlarla kurdukları gönül bağının kendilerine güç verdiğini belirterek, “Bizim en büyük gücümüz birlik ve beraberliğimiz. Hemşehrilerimizin desteğiyle Şehitkamil'imizi hep birlikte daha yaşanabilir bir hale getirmek için çalışmaya devam edeceğiz. Her mahallemizi düzenli olarak ziyaret ediyor, vatandaşlarımızın taleplerini yerinde dinliyor ve çözüm odaklı bir anlayışla hareket ediyoruz. Çünkü bu şehri birlikte yönetiyor, birlikte güzelleştiriyoruz. Çocuklarımızın yüzündeki tebessüm, büyüklerimizin duası bizim için en büyük kazançtır” dedi.

 

Mahalle sakinleri ise gerçekleştirilen ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Umut Yılmaz'a mahallelerine gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti.

 

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.