Arama

Abdi Kaplan'dan 6 Şubat deprem mesajı

İYİ Parti ilçe baskan yardımcısı Abdi Kaplan, 6 Şubat 2023’te Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilimizi etkileyen büyük depremin ikinci yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

04/02/2025 18:39 | Son Güncelleme : 02/05/2025 22:04 | Müslüm OKATAN


Abdi Kaplan'dan 6 Şubat deprem mesajı

 

İYİ Parti ilçe baskan yardımcısı Abdi Kaplan, mesajında yaşanan felaketin derin izler bıraktığını belirterek, “6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı bir kez daha rahmetle anıyor, ailelerine sabır diliyorum. Depremde yaralanan kardeşlerimize sağlık ve afiyet temenni ediyorum. Millet olarak bu acıyı yüreğimizde hissediyor, kaybettiklerimizi unutmuyoruz” dedi. 6 Şubat deprem felaketinden sonra şehirlerimizi daha dirençli hale getirmeliyiz” dedi.Mesajında depremin ülkemizde en şiddetli ve en fazla yıkıma sebep olan depremler arasında olduğuna değinen  Abdi Kaplan, “2023 yılında 6 Şubat sabahı saatler 04:17’i gösterdiğinde tüm Güneydoğu benzersiz bir şiddetle sallanmaya başladı. Birçok apartman ve kamu kurumu henüz depremin ilk saniyelerinde yerle bir oldu. Dünya tarihinde karada meydana gelen en şiddetli depremi yaşadığımız o günde birçok vatandaşımız enkazların altında kaldı.. Öğle saatlerinde insanlar ilk depremin şokunu atlatamamışken ikinci büyük deprem dalgası da bölgeyi vurunca felaketin boyutu daha da katlandı. Bölgenin büyük bir kesiminin kar altında olduğu da hesaba katıldığında kış ortasında nasıl bir felaketi yaşadığımız biraz daha anlaşılabilir. Şimdi hatırlayınca bile derin bir kedere kapıldığımız bu kara günleri milletimizin bir daha asla yaşamamasını dilerim.Doğru planlama ve güvenli yapılarla hem kendimizi hem gelecek nesillerimizi koruma altına almak hepimiz için görev, sorumluluk ve en başta bir zorunluluktur. Allah ülkemizi ve tüm insanlığı her türlü felaketten korusun inşallah” ifadelerine yer verdi.' diye konuştu.

Siyah ve Beyaz Sade 6 Şubat Depremi Instagram Hikayesi_20250204_214030_0000-i67a25f295c122.jpg

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

“Gazeteciliğin suç olmadığını anlatmaya çalışıyoruz”

“Gazeteciliğin suç olmadığını anlatmaya çalışıyoruz”

3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü’nde Türkiye, Uluslararası Sınır Tanımayan Gazeteciler Örgütü (RSF) 2025 Dünya Basın Özgürlüğü Endeksi’nde 180 ülke arasında bir sıra gerileyerek 159’uncu oldu. ABB Genel Başkanı Zor, “ Durumumuz endişe verici.” dedi.

1 saat önce
Gaziantep'te sağanak yağış etkili oldu

Gaziantep'te sağanak yağış etkili oldu

Gaziantep İlkbaharın son ayı olan Mayıs'a yağmur altında girdi. Gece saatlerinden itibaren zaman zaman etkili olan yağış zaman zaman hayatı olumsuz etkiledi.

15 saat önce
ŞAHİNBEY BELEDİYESİ 1 MAYIS'I COŞKUYLA KUTLADI

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ 1 MAYIS'I COŞKUYLA KUTLADI

Şahinbey Belediyesi, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü Şahinbey Parkı’nda Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Başkan Yardımcıları, kurum müdürleri ve Şahinbey Belediyesi çalışanlarının katılımları ile kutladı.

1 gün önce