Arama

YOLUN SONU GÖRÜNÜYOR

03/04/2024 11:34 | Son Güncelleme : 29/04/2024 19:53 | Müslüm OKATAN


YOLUN SONU GÖRÜNÜYOR

YOLUN SONU GÖRÜNÜYOR

Süper Lig’deki tek temsilcimiz Gaziantep FK için yolun sonu görünüyor. Alanyaspor ile oynanan karşılaşma sonrasında alınan mağlubiyetten çok; Beni Teknik Direktör Selçuk İnan’ın açıklaması üzdü. Rakibimiz Alanyaspor değil diyor. Yahu kardeşim Beşiktaş senin rakibin miydi?

Rakibin olmayandan puan almak daha kolay değil midir? Selçuk hocanın takımın başına getirilişinin bir risk olduğunu daha önceki yazılarımda söylemiştim. Şuan ki durum irtifa kaybı değil bildiğin çakılış. Eski kötü defansif sistemden yeni 4-1-4-1 sistemine geçiş bu kadro için hiçte kolay değil hele ki riskli bir yerdeysen. Maceraya veya şansa zar atmaya yer ve mahal yok.

Yönetiminde elini taşın altına koyup oyuncularla bir an önce ciddi bir toplantı yapması gerekiyor. Taraftara küsüp sahaya çıkmayanlar sahada abuk subuk işler yapanlar. Tüm bunlara bir dur denilmeli. Yoksa üstad Musa Eroğlu’nun yazıp söylediği güzel bir türkü var.

Bana ne yazdan, bahardan

Bana ne borandan, kardan

Aşağıdan, yukarıdan

Yolun sonu görünüyor

Türküsünü söyleriz gibi görünüyor.

13 Nisan’da Ankaragücü ile Ankara’da oynayacağız. İşte rakiplerimizden birisi. Kadro kalitesi olarak çok iyiler ve hak ettikleri yerde değiller. Bu karşılaşmadan da elimiz boş dönersek hepimize geçmiş olsun.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Çin, 2 yıl içinde insansı robotların seri üretimine başlıyor: Dünya nasıl etkilenecek?

Çin, 2 yıl içinde insansı robotların seri üretimine başlıyor: Dünya nasıl etkilenecek?

Çin iki yıl içinde insansı robotları seri üretmeyi planlıyor. Peki uzmanlar, teknolojinin 2035 yılına kadar dünyayı nasıl değiştireceğini düşünüyor?

5 ay önce
İKİDİR AYNI

İKİDİR AYNI

3 ay önce