Arama

PAMUK SERT ÇIKTI

23/03/2024 05:48 | Son Güncelleme : 16/05/2024 21:06 | Müslüm OKATAN


PAMUK SERT ÇIKTI

 

 Zafer Partisi Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Pamuk da, muhalefet partilerinin seçim afişleri ve pankartlarının, şehrin 4 tarafından da  "kimliği meçhul" kişilerce sürekli indirildiğini ve çalındığını belirterek, "Anlaşılan birileri Gaziantep'te AKP dışında kimsenin siyaset yapmasını istemiyor" dedi. 

 

BU VİCDANSIZLIKTIR

Siyasi partiler ve adayların, zaten eşit olmayan, zor koşullarda yarışmasının engellendiğini ifade eden Mehmet Pamuk,  “Seçim süreci içerisinde yapmış olduğumuz çalışmalarda parti bayraklarımızı, afişlerimizi ve pankartlarımızı astık. Ancak, Zafer Partisi ile birlikte CHP, İYİ Parti ve diğer muhalefet partillerinin de pankartları asılmış olduğu yerlerden kaldırılarak aynı yerlere AKP’nin pankartları asılıyor. Bizim sökenler kadar maddi imkanlarımızın olmadığı net, yoksa sökerek çöpe atmaz, en azından olduğu yere bırakırlar bulur alırız” diye serzenişte bulundu. 

 

POLİS NEDEN ENGEL OLMUYOR?

Pamuk, Seçimlerin demokratik koşullarda ve eşit rekabet şartlarında gerçekleşmesinin demokrasinin temel şarlarından olduğunu belirterek, "AKP dışında partilerin seçim çalışmaları engelleniyor. Bunun siyaseten etik olmadığını düşünüyoruz ve biliyoruz. Bu konunun kısa bir süre içerisinde düzeltilmesi ve bizim ve diğer muhalefet partilerinin afişlerinin AKP afişlerininin korunduğu gibi korunmasını talep ediyoruz. Bizim afişlerimizi indirenleri, çalanları emniyet güçleri KGYS kameralarından anından tespit edebilir. Ancak şimdiye kadar bu yapılmadı. Demek ki ortada bir çifte standart uygulaması var. Parmağı olan kimseye hakkımızı helal etmiyoruz. Kamuoyuna herkesin gerçek yüzünü göstermeye çalışıyorum”  dedi.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Gaziantep'te MHP'de Adaylar Açıklandı

Gaziantep'te MHP'de Adaylar Açıklandı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep'te Araban, Oğuzeli ve Karkamış Belediye Başkan adayları belli oldu.

3 ay önce