Arama

İYİ Parti Nizip İlçe Başkanı Yakup Çapan: Tam kadro sahadayız

02/03/2024 14:50 | Son Güncelleme : 16/05/2024 13:21 | Müslüm OKATAN


İYİ Parti Nizip İlçe Başkanı Yakup Çapan: Tam kadro sahadayız

 

 

İYİ Parti Nizip İlçe Başkanı Yakup Çapan, seçim çalışmaları çerçevesinde Nizip ilce teşkilatı olarak  tam kadro sahada olduklarını söyledi.

Screenshot_20240302-174649-i65e33c98ed5ec.jpg

SEÇİM GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI

Saha çalışmaları kapsamında Nizip'te  vatandaşları ziyaret ettiklerini ve destek istediklerini belirten İYİ Parti Nizip İlçe Başkanı Yakup Çapan, ilçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile beraber her gün sahadayız.” dedi. İYİ Parti olarak 26 Şubat’ta Kaymakamlık makamında tüm parti teşkilatları olarak bir toplantı gerçekleştirdiklerini belirten İYİ Parti Nizip İlçe Başkanı Yakup Çapan, yapılan toplantıda İYİ Parti olarak seçimlerin huzur içerisinde geçirilmesi maksadıyla seçim anons arabalarının kalkması yönünde talebimizi ilettik.Fakat diğer partiler tarafından kabul görmedi.Yine bizim ısrarlarımız neticesinde Pazar günleri tamamen ve hafta içeri saat 10:00 ve 16:00 arası dışında yasak olması kararlaştırıldı .Yine okul önlerinde,hastane,mezarlık  çevresinde ve diğer parti önlerinden geçerken anons arabalarının ses kısması kararı alındı.Gelinen bu noktada alınan kararların havada kaldığı görüldü.Gerekli hassasiyet gösterilmediği takdirde seçim huzurunun sekteye uğrayacağı düşüncesindeyiz.Bir sizden bir bizden olmaması için herkesten kurallara uyulması gerektiği toplumumuza saygı açısından emniyet taşımaktadır .Belediye Başkan adayımız Avukat Gizem Büşra Bilgiç hanımefendi ile bu açıklamayı yapmayı uygun gördük Kamuoyuna Saygı ile duyurulur'dedi. 

 IMG-20240302-WA0026-i65e33c8492845.jpg

     

 

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

MEHMET NACİ ÖZKALALI, ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ BAĞIMSIZ MECLİS ÜYESİ ADAYI OLDU

MEHMET NACİ ÖZKALALI, ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ BAĞIMSIZ MECLİS ÜYESİ ADAYI OLDU

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Adayı Mehmet Naci Özkalalı, Şehitkamil halkının desteğini bekliyor.

4 ay önce
AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye başkan adayı kesinleşti

AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye başkan adayı kesinleşti

Türkiye Yerel Seçimleri için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan seçim öncesi Başkan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde AK Parti'nin birçok il için belediye başkan adayını duyurdu. Gaziantep Belediye Başkan adayı ise 15 Ocak'ta açıklanacak.

4 ay önce
ÖZKALALI'DAN 10 OCAK MESAJI

ÖZKALALI'DAN 10 OCAK MESAJI

Şehitkamil Belediyesi Bağımsız Meclis üyesi Adayı Mehmet Naci Özkalalı,10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

4 ay önce