Arama

İYİ PARTİ GAZİANTEP İL BAŞKAN YARDIMCISI SEDAT ÇEVİK'DEN 6 ŞUBAT AÇIKLAMASI

6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin yıl dönümü nedeniyle, İYİ Parti Gaziantep il Başkan Yardımcısı Sedat Çevik açıklamada bulundu.

05/02/2024 13:03 | Son Güncelleme : 16/05/2024 08:00 | Müslüm OKATAN


İYİ PARTİ GAZİANTEP  İL BAŞKAN YARDIMCISI SEDAT ÇEVİK'DEN 6 ŞUBAT AÇIKLAMASI

 

 

6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin yıl dönümü nedeniyle, İYİ Parti Gaziantep il Başkan Yardımcısı Sedat Çevik açıklamada bulundu. 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde İYİ Parti Gaziantep il Başkan Yardımcısı Sedat Çevik, yaptığı açıklamada, “Bugün, Türkiye’yi derinden sarsan depremin üzerinden tam bir yıl geçti. 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan bu doğal afet, Ülkemizde önemli etkiler bırakmış ve yüreklerimizi sarsarak, yaşamımızın bir dönemini acıyla hatırlamamıza neden oldu” dedi.

yi_Parti_logo (1)-i65c0de1ec90a1.png

“Felaketin yaralarını sarmak adına büyük bir dayanışma sergiledi”

İYİ Parti Gaziantep il Başkan Yardımcısı Sedat Çevik, “Geçtiğimiz yıl, Türkiye'nin birçok bölgesinde yaşanan doğal afetlerden biri olan ve ülkemizi derinden etkileyen ‘Asrın Felaketi’  milletimizin birlikteliği ve kenetlenmesiyle 'asrın birlikteliğine' dönüştü. Yaşanan felaket, ülkemizin birlik ve beraberlik ruhunu ortaya çıkardı. Bu zorlu süreçte Parti.olarak, milletimizle omuz omuza mücadele etti ve felaketin yaralarını sarmak adına büyük bir dayanışma sergiledi” ifadelerini kullandı.

“Depremde kaybettiğimiz sevdiklerimizi özlemle anıyoruz”

Miraç Kandili kutlayan Çevik, depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza başsağlığı ve sabır dileyerek, “İYİ Parti Gaziantep  İl Başkanlığı olarak, milletimizin ve İslam aleminin mübarek Miraç Kandili'ni en içten dileklerimizle kutlarken, Kandil vesilesiyle Yüce Allah'a tüm insanlık için hayırlar diliyor, depremde kaybettiğimiz sevdiklerimizi özlem ve saygıyla anıyor, depremin etkisi altında kalan tüm vatandaşlarımıza başsağlığı ve sabır diliyoruz” sözlerine yer verdi.

 

Photo_1707138043360-i65c0dcb7a7495.jpg

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Bruno Fernandes: Tek hedefimiz Galatasaray'ı yenmek

Bruno Fernandes: Tek hedefimiz Galatasaray'ı yenmek

Manchester United'ın Portekizli orta saha oyuncusu Bruno Fernandes, Galatasaray maçı öncesi konuştu.

5 ay önce
MEHMET NACİ ÖZKALALI, ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ BAĞIMSIZ MECLİS ÜYESİ ADAYI OLDU

MEHMET NACİ ÖZKALALI, ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ BAĞIMSIZ MECLİS ÜYESİ ADAYI OLDU

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Adayı Mehmet Naci Özkalalı, Şehitkamil halkının desteğini bekliyor.

4 ay önce