Gaziantep FK'den Fenerbahçe maçı sonrası hakem tepkisi
Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Memik Yılmaz, Fenerbahçe ile oynanan karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. Yılmaz, Fenerbahçe’nin güçlü bir takım olduğunu vurgulayarak, bu takımın hakeme ihtiyacı olmadığını söyledi
04/12/2024 20:24 | Son Güncelleme : 18/12/2025 03:29
| Müslüm OKATAN
Kırmızı-Siyahlı takımın başkanı Memik Yılmaz, açıklamasında şunları söyledi: “Fenerbahçe’nin hakeme ihtiyacı yoktur. Tabii ki iyi bir takım. Ama biz de çok iyi mücadele ettik. Öncelikle Fenerbahçe’yi kutluyorum. Oyuncularımı, teknik ekibimi de canı yürekten kutluyorum. Çok iyi mücadele ettik. Ama biliyorsunuz futbolun meyvesi 3 puan. Kısmet değilmiş diyelim. Ama konuşmadan da yapamıyorum. Canımız yanıyor yani" dedi.
Bunlar da ilginizi çekebilir
Burak Yılmaz'dan flaş karar
3 gün önceVolkan Group SK’den Nefes Kesen Galibiyet!
Erkekler Salon Süper Lig 2025-2026 sezonunda heyecan dolu bir karşılaşma daha geride kaldı. Volkan Group Spor Kulübü, Gaziantep Polisgücü ile karşı karşıya geldiği mücadeleden 5-4’lük skorla galip ayrıldı.
1 hafta önce
