Arama

BTP Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Boztepe 'den 6 Şubat mesajı

06/02/2024 07:07 | Son Güncelleme : 16/05/2024 09:56 | Müslüm OKATAN


BTP Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Boztepe 'den 6 Şubat mesajı

 

 

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP)  Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı  Ömer faruk Boztepe, 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden vatandaşlar için anma mesaj yayımladı.Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Gaziantep Büyükşehir Başkan  Adayı Boztepe,mesajında şunları söyledi:" Ülkemizde yaşanan depremlerin yaraları daha sarılmamışken, 6 Şubat Kahramanmaraş depreminde binlerce vatandaşımız hayatını kaybetmiş, binlerce vatandaşımız da yaralanmıştır.

Kahramanmaraş depremi milletimizin yaşadığı, asrın felaketi, tarihteki yerini aldı.

 Ülkemiz ve özellikle bölgemiz deprem riski altındadır. Bizler bu gerçeği göz ardı etmeden yapılarımızı bu riskleri dikkate alarak imar etmeliyiz.Depremler her zaman hayatımızdaki en önemli tehliklerden biri olacaktır. Önemli olan, bu depremlerde kayıplarımızı en aza indirmek ve bunun için hazırlıklarımız var."ÖNCE İNSAN" İnancı ile BTP nin Dünyaya mal olmuş MİLLİ EKONOMİ MODELİ ve SOSYAL DEVLET MİLLİ DEVLET projelerimizde halkımızın  yaşayacağı binaları buna göre imar edeceğiz. Bu anlamda; kamu kurum ve kuruluşları, yerel yönetimler, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarımız, ortak sorumluluk ve duyarlılık içinde davranacaklarını umuyorum. Hazırlıklarımızı buna göre yapıyoruz.6 Şubat Kahramanmaraş depreminin anma Yılında böyle bir acının ülkemizde ve dünyada bir daha yaşanmamasını temenni ediyor, depremde kaybettiğimiz deprem şehitlerimize ALLAH' tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum."dedi.

 

 

 

 

 

 

 

Photo_1707202988208-i65c1dafa12654.jpg

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Bruno Fernandes: Tek hedefimiz Galatasaray'ı yenmek

Bruno Fernandes: Tek hedefimiz Galatasaray'ı yenmek

Manchester United'ın Portekizli orta saha oyuncusu Bruno Fernandes, Galatasaray maçı öncesi konuştu.

5 ay önce
MEHMET NACİ ÖZKALALI, ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ BAĞIMSIZ MECLİS ÜYESİ ADAYI OLDU

MEHMET NACİ ÖZKALALI, ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ BAĞIMSIZ MECLİS ÜYESİ ADAYI OLDU

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Adayı Mehmet Naci Özkalalı, Şehitkamil halkının desteğini bekliyor.

4 ay önce