Arama

BAŞKAN TAHMAZOĞLU'NDAN REKOR OY AK PARTİ'DE EN YÜKSEK OYU TAHMAZOĞLU ALDI

BAŞKAN TAHMAZOĞLU'NDAN REKOR OY AK PARTİ'DE EN YÜKSEK OYU TAHMAZOĞLU ALDI

04/04/2024 05:26 | Son Güncelleme : 29/04/2024 19:53 | Müslüm OKATAN


BAŞKAN TAHMAZOĞLU'NDAN REKOR OY AK PARTİ'DE EN YÜKSEK OYU TAHMAZOĞLU ALDI

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 31 Mart yerel seçim sonuçlarına göre Büyükşehir ve İl Belediyeler arasında en fazla oyu alarak yeni bir rekora daha imza attı.

 

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleri ve halkın isteği doğrultusunda Şahinbey Belediye Başkanlığına 4'üncü kez aday gösterilen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 31 Mart yerel seçimlerinde %55 üzerinde oy alarak Gaziantep'in yüz akı oldu. Başkan Tahmazoğlu ayrıca ilçelerdeki nüfus oranı da göz önüne alındığında Büyükşehir ve İl Belediyeleri bazında yeni bir başarıya daha imza atıp rekor kırdı.

 

 Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, en büyük hayalinin Fırat’ın suyunu Gaziantep’e getirmek olduğunu söyleyerek “Çiftçilerimize bugüne kadar çok önemli desteklerde bulunduk. Bir tek hayalim var o da Fırat’ın suyunu Şahinbeyli çiftçilerimizle buluşturmak. Kuraklık riski küresel ısınmadan dolayı artmaya devam ediyor, dolayısıyla bizim yanı başımızda akan Fırat'ın suyunun Gaziantep'in Şahinbey çiftçileriyle buluşturmak benim en büyük hayalim. Benim Cumhurbaşkanımızda isteyeceğim şey Fırat'ın suyunu Gaziantep'e getirmek bu konuda bize düşen neyse bizde bunun takipçisi ve destekçisi olacağız. İnşallah yeni dönemde de Sayın Bakanımızla, Milletvekillerimizle, Büyükşehir Belediyemizle, Şehitkamil Belediyemiz ile birlikte el ele çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer vermişti.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Gaziantep'te MHP'de Adaylar Açıklandı

Gaziantep'te MHP'de Adaylar Açıklandı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep'te Araban, Oğuzeli ve Karkamış Belediye Başkan adayları belli oldu.

3 ay önce